eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Euro Coach Simulator czyli symulator Autobusu od SCS-u
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Niedawno dowiedziałem się, że Czeskie studio SCS Software (twórcy ETS2 itp.) pracują aktualnie na nową grą czyli Euro Coach Simulator.
Euro Coach Simulator będzie symulatorem autokaru w którym gracz będzie przemierzać trasy pomiędzy Europejskimi miastami.

Image
Image

Zapraszam serdecznie do dyskusji o nowym projekcie SCS-u oraz do dzielenia się nowinkami o tej grze.
Piękna sprawa,na pewno znajdzie się w mojej kolekcji.Wiem że są symulatory autobusu ale ruch miejski nie za bardzo a tu Europa no to tylko czekać i śledzić poczynania SCS.
Fajnie jak by coś takiego było by się powoziło troche pasażerów a ta Scania ładnie się prezentuje.
Ta scania jest rzeczywiście ładnie odwzorowania - widziałem taką tuż przed świętami na bazie PKS-u z mojego miasta.

Co do samej gry to miejmy nadzieję, że nas miło zaskoczy.
+ ode mnie to :

Mapa będzie jak z ETS2 Big Grin praktycznie zmienia ekonomię i pojazdy Smile
No i mi się udało coś wygrzebać,no to zapraszam.

Powiem Wam, Fajowo! Big Grin Wiecie, może kiedy premiera? I to będzie na styl ETS? Tongue
Co do daty premiery to na razie nic nie wiadomo.
Sama gra to będzie coś w stylu ETS 2 tylko z autobusami w roli głównej - tak jak napisał kolega ..::Misiek::..
Och.. Czekam z niecierpliwością. Jakby co informuj jak jakieś info będzie. Tongue

CzesieK_BS

Gra wygląda naprawdę ciekawie!! Teraz tylko czekać na wydanie i nowsze wieści o grze.
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie