Jeśli ktoś będzie miał problemy z wyżej wymienionym językiem to pisać na pw i tam podam gg do mnie
mimo swego wieku prawie 25 lat mam ogromne doświadczenie z tym językiem a mianowicie wystarcza ono do ogłupienia anglików na WoT tak aby myśleli ze gadają z angolem a nie polakiem
doświadczenia w używaniu mam już 19 lat a ucze sie od 21
bywa tak że na poczekaniu tłumacze ale jako że mam życie prywatne i jestem spedytorem w VS prosze o uszanowanie wszelkich opóźnień
Nie wiem jak byś gadał po angielsku i tak każdy angol będzie wiedział że nie jesteś angolem.
niestety ale sie mylisz
ich jest łatwo oszukać
mój kuzyn jest anglikiem i nie mógł uwierzyć jak dobrze gadam po angielsku i to językiem potocznym
nie będę sie kłócił bo ty u nich siedzisz i piszesz tak jak oni tyle ze po polsku
mam kilkunastu znajomych angoli i sami mi mówią że nie wierzą że nie jestem anglikiem
aha i dawajcie ostrzeżenia wedle uznania
może nie bedzie to drugie mc gdzie mod to święta krowa co ma zawsze racje chociaż jej nigdy nie miał i mieć nie bedzie
Powiem Ci tak że mam koleżankę magister uczyła w Polsce w szkole gada perfekt i nie oszukasz nikogo nie ten akcent,polaka wyczują od razu.Ter drugi przykład moja żona jest angielką usłyszy gdzieś polaka czy to w sklepie czy na ulicy który rozmawia po angielsku od razu mówi mi że to polak mamy specyficzny akcent.A odnośnie modów to nie zaczynaj takich tematów bo nikt tu nie jest krową,nikt nie mówi że mod ma racje.Trafiłeś do nas na forum dziś tak że z tematami troche delikatnie bo miejsca tu długo nie za grzejesz.
ok ja pisze co myśle bo w końcu mam do tego konstytucyjne prawo
a tak a'propos dla mnie nie jest problemem naśladowac akcent angoli, irlandczyków,amerykanów czy australiczyków
zauważ że koleś z północnej anglii nie potrafi zrozumieć tego z południowej bo mają inne znaczenia co niektórych słów i akcenty
Co do oszukania to jest z tym różnie ponieważ niektórzy mają "słuch do akcentów" i od razu poznają, że to Polak. Oczywiście to zależy od Anglika jeden się pozna a inny nie.
Co do drugiego MC to nie ma o tym nawet mowy, że będzie tak i tutaj bo admin czy moderator to tylko funkcja a wypowiadając się w temacie każdy jest zwykłym użytkownikiem - wyjątkiem są jedynie sprawy bezpośrednio związane z zarządzaniem forum.
Wiadomo raz się ma rację a raz się jej nie ma i każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie na dany temat.
Co do ostrzeżeń to jest regulamin w którym określiłem jakie i za co można dać a jeżeli ktoś uważa, że został np. potraktowany niesłusznie zawsze może napisać do mnie na PW.
i to rozumiem prezesie
bo tamci mają już taką sławe że aż zabraniają na ich forum mody wynosić
co do oszukania-ja sie dużo kontaktuje z angolami to można w łatwy i przyjemny sposób sie od nich akcentu nauczyć