eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: PRACE do ETS1 i ETS2 by: man tgxv8
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4

.:KOWALSKI:.

Witam w tym temacie będę dodawał fotki moich skinów mam nadzieje że będą się podobaćBig Grin PS nie będą tu tylko trafiały skiny naczep ale też ciężarówek itp.

OT0 mój pierwszy skin jest to chłodnia POLO MARKET KOGEL
Jak by ktoś nie zauważył to zmieniłem tablice na polską jak ktoś ma kamere 0 w grze to może zauważyć dokładnie Zestaw zawiera też SCANIE R620 POLOMARKET

FOTY
Image
Image
Image
Image
Image

ŚMIAŁO OCENIAJCIE POZDRO

DOWNLOAD ZESTAWU : JUŻ WKRÓTCE
Ogólnie skin bardzo ładny ale popraw jeszcze trochę logo z tyłu bo jest trochę zbyt "rozciągnięte".

Ale mimo to oceniam prace na 9,99/10 Tongue

DZIEKI WŁAŚNIE ROBIE SKIN NA CIĄGNIK
Skin fajny tylko następnym razem nie wysyłaj pw zaraz po tym jak dodałeś bo gdy będę na forum obczajam nowe posty. Smile
E szczerze naczepa lepiej wyszła niż scania... lepiej by było jak byś zmoda umiał to być opcje mappowania mógł i w tedy dopasowywał skin . Wink

Niestety w zmodzie nic nie umiem oprócz importowanie (czyli nic) Big Grin

niedzwiedz71

Wszystko ok, tylko Scania ma kiepskie tekstury, maska powinna być srebrna/czarna i czerwień powinna być ciemniejsza, ale to tylko moje zdanie Smile

Wiesz logo POLOMARKETU ma taki kolor że musiałem zmienić kolor SCANI
Nie ma co wymagać aby kolega który zaczyna cokolwiek robić robił od razu cuda.Są to pierwsze prace i jak na pierwsze są dobre widziałem gorsze nie wspomnę na skinach na modelach z gry.Tak że kolego aby tak dalej a wprawa przyjdzie.

Dzieki DARSON własnie robię tą krótką naczepe biedronki użuje zmodeler :>
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie