Witam mam grę ETS2 kupioną w empiku i dziś postanowiłem troszkę pograć ale niestety przy włanczaniu gry zabrakło prądu i teraz gdy wczytuje grę i profil wyskakuje błąd.Proszę o szybką pomoc, dodaję też logi.
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Też miałem kilka razy podobną sytuację i po mojemu to profil się uszkodził podczas nagłego wyłączenia kompa spowodowanego wyłączeniem prądu i raczej nic z tym już nie zrobisz.
Ps. Jedyne co mogę polecić to: na przyszłość robienie co jakiś czas kopii zapasowej i wtedy nie ma problemu z odzyskaniem profilu.
Czyli muszę utworzyć nowy profil?.
(16/06/2013 08:45 PM)I3enek napisał(a): [ -> ]Czyli muszę utworzyć nowy profil?.
Tak, teraz jedynie pozostaje utworzenie nowego profilu i niestety rozpoczęcie gry od nowa.
Zakładam nowy profil i niestety występuje ten sam błąd. Chyba już sobie pograłem w ETS2...
Od instaluj grę ale normalnie nie przez zaznaczenie i usuń bo zostaną wpisy w rejestrze.Tylko wcześniej skopiuj sobie mody.Za instaluj na nowo.I napisz co jest będziemy myśleć dalej.
A usuwałeś jakieś mody z folderu mod
Bo z logu wynika, że brakuje jakiś modów:
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Więc możliwe, że to jest przyczyną bo ETS2 jest wrażliwe na usuwanie modów.
Tak usuwałem wcześniej ale wszystko działało.
Spróbuj zainstalować od nowa Grę. nam pomogło.
Popatrz na datę postu.