eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: ETS 2 DLC Edit by ProTrucker201
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Projekt Euro Truck Simulator 2 Mapa Polski by ProTrucker201 nie wypalił i został kompletnie anulowany,lecz jego godnym następcą jest Euro Truck Simulator 2 DLC Going East Edit By ProTrucker201 który jest o wiele lepszy.Więc jeżeli czytasz przejdź odrazu na stronę 8.Premiera tego będzie w lutym ale w wersji beta czyli jeszcze nie do końca zrobionej.Euro Truck Simulator 2 DLC Going East Edit By ProTrucker201 wg. mnie ma wyższe wymagania niż sam ETS2 gdyż na moim kompie 2,4 GHz 4 GB RAMu podczas nagrywania jest 20 fps a podczas nie nagrywania 30 fps.

P.S Euro Truck Simulator 2 DLC Going East Edit By ProTrucker201 wymaga dodatku DLC Going East,który trzeba kupić Tongue
No no bardzo ładnie. Mam pytanie, będziesz rozbudowywał mapę jeszcze czy już nie?.
Raczej już nic nie będę rozbudowywał bo chcę doszlifować te tereny co już zrobione i wydać Smile
Widać szykuję się bardzo fajna i klimatyczna mapka.
I czas na dwa pytania:
Na jaką wersję gry będzie mapka Pytajnik
Czy będzie jako osobna mapka czy jest dobudowywana do oryginalnej od SCS Pytajnik
1.Prawdopodobnie będzie na 1.1.1 wzwyż (oprócz 1.4.1)
2.będzie to dodatek do oryginalnej mapy
No no bardzo fajnie się zapowiada, oby projekt doszedł do końca. Powodzenia! Smile

CzesieK_BS

Super mapa muszę Ci powiedzieć! A czy będą znaki kierunkowe na mapie?
niestety nie posiadam żadnych modeli sam nawet nie potrafię takowych stworzyć Sad

CzesieK_BS

Hmm to może przekonwertuj z mapek do GTS albo ETS? Big Grin
Mapa jest super Wykrzyknik
Ty kiedyś robiłeś mapke do GTS,ale ty na MC napisałeś,chyba że przerwałeś prace Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Przekierowanie