eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: [ETS2] Mod jesieni "TRUL-autumn_2014-ETS2_1.5.2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Modyfikacja wprowadza jesień do gry

Zmieniono drzewa liściaste na zupełnie nowe, zmieniono część iglastych, nowe widoki gór, lasów, łąk, pól , żywopłotów, krzaków. Zmieniono tekstury trawy. Dodano nowe drzewa by zwiększyć różnorodność.
Zmieniono niektóre place, drogi, dodano liście na placach i poboczach. Skrócono czas dnia. Dodano cztery nowe przejścia pór dnia z teksturami nieba, bardzo starannie dobrano fazy przejść miedzi porami dnia. Dodano dźwięki ptaków (wrony).Zmieniono latarnie na sodowe.Zmieniono czas zapalania latarń (wcześniejszy).

Hasło do rozpakowania: *TRUL&autumn+2014!

Image
Image
Image

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Lub :

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autor: Trul
Wersja gry: 1.5.2

kontogry86@o2.pl

Haslo sie nie zgadza po pobraniu do wypakowania potrzebuje Haslo wpisuje to co jest podane i wyskakuje blad
Zgadza się. Kopiuj --> Wklej. Odznacz opcje ukryj hasło. Musi być skopiowany każdy znak. * i ! też Smile

1978toja

Zaciekawiła mnie ta modyfikacja,wypróbuję to na wersji 1.9.22 i potem napiszę czy działa.Posiadam już inną modyfikację jesieni która też jest ładnie zrobiona,ale z opisu widzę że ta wersja jest bardzo realistyczna.

1978toja

Mam problem z pobraniem tego modu;/ można poprosić o inny link? Dziękuję za nowy link,teraz pobrałem bez problemuSmile A co do modyfikacji jesieni, bardzo dobrze wykonana, jest realistycznie.Działa na wersji 1.9.22Smile
(29/04/2014 12:17 PM)1978toja napisał(a): [ -> ]Mam problem z pobraniem tego modu;/ można poprosić o inny link?

Oczywiście, link w pierwszy poście.

P.S. Staraj się nie pisać post pod postem. Masz opcję edytuj.
działa to na 1.12.1 z mapą TSM ?
Pobierz i sprawdź Big Grin

Pytanie - czy można stosować to z innymi modami na pogodę ??
Modyfikacja ta może nie zadziałać w związku z inna definicją roślinności wprowadzoną w paczu 1.11, no ale czekam LukaszuTrakeRze na ostateczne info Smile

Natomiast na pewno nie będzie współdziałać z innymi modami pogodowymi, gdyż już po screenach i opisie widać, że ma własny wachlarz efektów pogodowo-graficznych, które korzystają z takich samych plików, co wszystkie inne tego typu mody.
Jak nie będzie crashu gry, to dodatkowa modyfikacja nie zadziała, nie zważając na jej kolejność w katalogu mod.

1978toja

Zgadza się, z innymi modami graficznymi ta modyfikacja nie będzie działać, sam testowałem.
Stron: 1 2
Przekierowanie