12/10/2013, 06:41 PM
Ostatnio na forum podałem w formie pomysłu prace nad pakietem ułatwiającym start nowym wirtualnym firmą. W związku zainteresowaniem tym tematem postanowiłem założyć wątek gdzie co jakiś czas będę udostępniał wszelkie materiały pomagające nowym firmą co w całości będzie tworzyło tytułowy Pakiet Startowy.
W pierwszej części macie regulamin firmy mojego autorstwa:
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Pełną wersję regulaminu można pobrać poniżej:
Pobieranie Modyfikacji:
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Powyższy regulamin można dowolnie modyfikować i używać na forum swojej firmy natomiast nie wolno go rozpowszechniać na inne ogólne fora z modami do gier.
Czyli regulamin tylko do użytku w VS
Następna części będą zawierały: rangi graficzne, wzór rozliczeń (do exela), schemat działów na forum VS itd.
W pierwszej części macie regulamin firmy mojego autorstwa:
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Pełną wersję regulaminu można pobrać poniżej:
Pobieranie Modyfikacji:
Powyższy regulamin można dowolnie modyfikować i używać na forum swojej firmy natomiast nie wolno go rozpowszechniać na inne ogólne fora z modami do gier.
Czyli regulamin tylko do użytku w VS
Następna części będą zawierały: rangi graficzne, wzór rozliczeń (do exela), schemat działów na forum VS itd.