eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: [ETS2] ORIENT EXPRESS V3.0 (MAPA ROSJI I BIAŁORUSI NA WERSJE 1.7)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Piter

Image
Image
Image

Autorzy:
-autor mapy: valera_t , SCS
- autorzy obiektów: valera_t, goba6372, STALKER45, Denlog, Gluck
- autorzy prefabów: Valera_t, FLD, SCS
- autorzy modeli do trafiku: valera_t, goba6372, Jazzycat, kosa6414, onixer
- Specjalne podziękowania dla Jurija Senkevich za aktualizacje dla billboardów i Goba6372 za model wyboistej drogi

Test na wersji 1.7.1 - działa z oryginalna mapą + DLC
Mapa jest chroniona prawami autorskimi. Wykorzystywanie modeli i obiektów na mapie jest zakazane przez autora !

Mapa jest kontynuacją mapy Rosji 2.0 która jest na naszym forum.

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Marcin D

Mapka zaczepistaSmile ma klimat Rosji a ja do tego mam Tandem Kamaz+przyczepa i normalnie czuje sie jak Ruski na szlaku Big Grin
Po drogach śmigają tandemy,starsze i nowsze trucki i oczywiście ruskie: Kamazy(tandemy,ciągniki,wywroty),URAL-e,ZIŁ-y,KRAZ-y,Łady(nivy 110,samary,2106),UAZ-y (Ogórki/także karetki/ , Huntery /w Rosji milicyjne jeżdżą i stoją/ oraz Patrioty).Widuje sie także GAZelle(w różnych wersjach),nowsze GAZ Wołgi.
Jadąc na Kursk widziałem dwa poważne wypadki ze strażą,milicją i pogotowiem na miejscu a z oddali było słychać syreny.

Mapka godna polecenia bo przypomina mi Mario Map na GTS którą uwielbiam Smile

Argon

Nie działa mi nawigacja na tej mapce Sad i nie mam połączenia drogowego miast polskich i rosyjskimi.

CzesieK_BS

A masz wersję 1.7.0 i kupine DLC Going East?
Musi być koniecznie DLC ?!?!
Ponawiam pytanie, czy działa bez DLC? Bo ściągam i muszę czekać pól godziny, nie wiem czy się opłaca..

Piter

Z tego co słyszałem działa sama mapa bez DLC,ale to trzeba sprawdzić,pewny nie jestem bo nie testowałem w taki sposób.
Działa bez DLC, przestestowałem nie dawno.
Działa z TSM?
Przekierowanie