eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Zimowe skiny od SCS-u
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nie wiem czy pamiętacie jak jesienią tego roku SCS wydało mini DLC w postaci paczki halloween-owych skinów do ETS2.
Tym razem Czesi zrobili to samo tylko tworząc zimowe skiny.

Image

Same skiny są płatnym dodatkiem dostępnym poprzez platformę STEAM.
http://store.steampowered.com/app/266930/

Cena skinów wynosi 1,99 Euro czyli około ośmiu złotych więc nie jest jakaś wygórowana (niektórzy skinerzy biorą od 5 zł za skin a tu cała paczka i to profesjonalnie wykonanych).

Teraz pora fotki tych zimowych malowideł:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Każdy z przedstawionych powyżej skinów jest dostępy na wszystkie modele ciężarówek z gry.

Oczywiście zapraszam do dyskusji w temacie Wykrzyknik

SztywnyFred

Ja bym tego shitu osobiscie nie kupil.

Piter

Ja bym też nie kupił,takie coś jak skiny to powinni za darmo w prezencie na święta rzucić,tyle ludzi robi jeszcze lepsze skiny, że szkoda na to kasy. Gwarantuje że za darmo zrobił by niejeden na naszym forum coś takiego.
A 5 zł za skina to biorą,ale na konkurencyjnym forum,tutaj jeszcze nie widziałem nikogo takiego.Sam robie od niedawna i w życiu bym kasy od nikogo za to nie wziął.

.:KOWALSKI:.

Strata kasy samemu można zrobić cos takiego a nawet lepszego

dydus

Ja też bym nie kupił to powinno być darmowe
I tak wyciągną z tego dużo hajsu na dalsze projekty jak z Hallowenoweg DLC zarobili tyle na nagrywanie dźwięków zderzania samochodów.
Za to tak jak wspomniał Adam1067 będą nowe projekty ;P
Ja też bym tego nie kupywał ;P
Same skiny nie są złe, podobają mi się. Natomiast SCS powinno to wydać jako ,np. prezent na święta czy coś Smile

Marcin D

Ale nie wydadzą bo są to pazerne świnie....
A ja powiem tak 8 złotych to mniej niż paczka papierosów więc cena nie jest zła.
Te mini DLC pomagają SCS zebrać fundusze niezbędne do realizacji nowych projektów (nowe gry np. ATS, kolejne patche do ETS2).

Jak zmieniło się ETS2 za sprawą patchy od wersji z dnia premiery chyba nie muszę mówić bo każdy ma oczy i widzi a stworzenie takiego patcha (który jest wydany za darmo) wiąże się z kosztami więc moim zdaniem to nie jest nic złego jak SCS reperuję swój budżet w taki sposób.
Stron: 1 2
Przekierowanie