31/01/2014, 08:54 AM
Stron: 1 2
CzesieK_BS
31/01/2014, 11:51 AM
Filmik nawet fajny choć trochę muzyka nie pasuje do tego klimatu.
P.S. Filmiki wstawiamy w odpowiednie tagi. Poprawiłem.
P.S. Filmiki wstawiamy w odpowiednie tagi. Poprawiłem.
31/01/2014, 11:53 AM
Jeszcze trochę ćwiczeń i będziesz wstanie się utrzymać wyłącznie na drodze a nie poboczach Ale ciekawy filmik Też tym autkiem zawsze pomykałem bokiem
31/01/2014, 05:16 PM
No no też latałem bokiem elegy i miałem tego moda na elegy.
Ładnie latasz bokiem
Tutaj sa moje dwa drifty na koncu http://youtube.com/watch?v=BpKRVpDsjMM .
Ładnie latasz bokiem
Tutaj sa moje dwa drifty na koncu http://youtube.com/watch?v=BpKRVpDsjMM .
Vernst
31/01/2014, 06:36 PM
Też bym pograł w GTA: SA, ale nie wiem jak zrobić, żeby na Windowsie 7 chodził : /. Patrzyłem na sposoby, robiłem zgodnie z filmikami a dalej przy pokazaniu menu SA wywala do pulpitu :/. Co do filmików to oby dwa fajne : )
31/01/2014, 06:52 PM
według mnie muzyka jest dobrana dobrze powodzenia w następnych driftach
31/01/2014, 08:54 PM
A mi się bardzo podobało
Zajcuu
02/02/2014, 09:27 AM
Dziękuję Wam bardzo, ale coś wam wyjaśnię Stawiam, że nikt z was bardziej nie przykładał się do driftu w SA i niewiele o nim wiecie w kwestii pojęć jak np: steerlock, spot, arab itd xD
Jeżdżę nie tylko po drogach, bo szukam nowych spotów Spoty - miejsca do driftu, które się spotyka i kmini jak je przejechać. Kiedyś w 2008 - 2009 roku jeździło się wyłącznie po drogach, dokach. Teraz by dostać się do teamu, co ja w tym filmiku próbuję zrobić trzeba szukać nowych spotów, być kreatywnym. Widzicie pierwszą scenkę? To bug z drzewem pod którym możne przejechać driftem i o to tu chodzi Tak jak spot z wyskokiem - driftem po dachu i zeskokiem Myślę, że zrozumiecie! Dziękuję za pozitivy
@EDIT
Tak jak użytkownik Lightowy pokazał filmik, ze spotem tzw. DH, którego już się nie robi, bo jest prosty jak nie wiem co Tak samo wyszła moda na tuning Elegy, jeździ się "stock".
Jeżdżę nie tylko po drogach, bo szukam nowych spotów Spoty - miejsca do driftu, które się spotyka i kmini jak je przejechać. Kiedyś w 2008 - 2009 roku jeździło się wyłącznie po drogach, dokach. Teraz by dostać się do teamu, co ja w tym filmiku próbuję zrobić trzeba szukać nowych spotów, być kreatywnym. Widzicie pierwszą scenkę? To bug z drzewem pod którym możne przejechać driftem i o to tu chodzi Tak jak spot z wyskokiem - driftem po dachu i zeskokiem Myślę, że zrozumiecie! Dziękuję za pozitivy
@EDIT
Tak jak użytkownik Lightowy pokazał filmik, ze spotem tzw. DH, którego już się nie robi, bo jest prosty jak nie wiem co Tak samo wyszła moda na tuning Elegy, jeździ się "stock".
PeeGiee
02/02/2014, 09:38 AM
Ja to na twoim miejscu bym wstawił coś z bassem by tak soczyście je*ło .. . A tak to fajnie jest, ładnie lecisz bokiem, oby tak dalej.
Zajcuu
02/02/2014, 09:47 AM
Nie zaśmiecając forum, chciałbym wam też oświadczyć, że Polska ma najlepszych drifterów i wymiataczy na scenie SA-MP. Dowód?
Evol
Evol
Stron: 1 2