Siemanko. Zapraszam Was na bloga poświęconego głównie tej grze. Znajdują się tam najświeższe informacje, wraz z publikacją nowych będą one cały czas aktualizowane !
Pozdrawiam cieplutko całą ekipe forum
Myślę, że nie będzie to żaden problem, w końcu nie jest to foum o tej samej tematyce, nawet nie jest to forum
http://americantrucksimulator.eu/pl
Trafiłeś kolego w samo sedno, już nie mogę się doczekać. Łapy chcą aż się do tego dobrać, a że pierwszą moją grą truckerską był Haulin to wiadomo, cieszę się niczym dziecko biegnące po gumi chrupki na odpust.
Warto zauważyć że wybrali ładny region - Kalifornię i regiony Kanady, czyli możemy mieć i zimową scenerię i letnią, no jestem ciekaw tej gry. Czy dorówna Rig'n'Roll.
Bardzo dobre zdjęcie, trochę za ciemne jednak, starczyło by pojaśnić w Gimpie, widze że naczepa z ETS, oby dali też nowe inne jakieśnie powielili.
Nie naczepa a ładunek.Sama naczepa pochodzi z czasów 18 WOS,odświeżyli tylko jej tekstury.
Tak będzie wyglądał interior w Keneworth T680
Okazały się nowe zdjęcia wnętrza interioru w Kenworth T680.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. jak będzie wyglądała ta ciężarówka
Jak wiadomo w Ameryce kabiny ciągników ciężarówek dalekobieżnych są zwykle bardziej przestronne, a w ich europejskich odpowiednikach nie ma ograniczenia długości pojazdu na drodze. To zapewnia więcej miejsca dla kierowcy. SCS Software przeszedł całą drogę do modelowania tego miejsca, jak widać na wewnętrznych zdjęciach panoramicznych.
Powiem szczerze że interior w Kenworth T680 jest dopracowany z najlepszą precyzją tak jak cała ciężarówka, oczekujemy na premierę ATS i nie możemy się doczekać kiedy zasiądziemy za sterami tego oto ciągnika.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.