eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Mercedes Sprinter plandeka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

mateusz96

Image

Image

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Very nice mod for short trips.
Works with all versions

Credits:
Bartoszek, Damx

kamilek233

to podmianka czy samemu trzeba kupic Pytajnik Smile

Piter

Zamienia Mercedesa Actrosa,więc jest w salonie Merca jak mod zaznaczysz.
Ladny przydala by sie przyczepka aby mozna bylo ladunki wozic
Jeżeli chodzi o mod to działa na 1.8.x jakby ktoś pytał oraz jest bardzo dobrze wykonany. Polecam jeszcze pobrać przyczepkę do niego.
(11/03/2014 06:15 PM)Darson napisał(a): [ -> ]Ladny przydala by sie przyczepka aby mozna bylo ladunki wozic

Ładunki możesz wozić gdy pobierzesz przyczepkę do bus'ów. Wystarczy poszukać w google lub na forum . Smile
Tylko on hak'u nie mam więc musisz pobrać wersję co ja zaraz wstawię Smile

spirM

Jest jakiś mod, by ładować towary, ale bez przyczepy? Taki mod by mi pasował pod ten typ pojazdu.. :/
(28/04/2014 11:26 PM)spirM napisał(a): [ -> ]Jest jakiś mod, by ładować towary, ale bez przyczepy? Taki mod by mi pasował pod ten typ pojazdu.. :/

Takiego modu, że towary można wozić bez przyczepki niestety nie ma.

Ps. Slashpacer widzę, że już jako kolejna osoba na forum mieszkach w moich okolicach Tongue

spirM

(28/04/2014 11:55 PM)Michal_Z_gno napisał(a): [ -> ]
(28/04/2014 11:26 PM)spirM napisał(a): [ -> ]Jest jakiś mod, by ładować towary, ale bez przyczepy? Taki mod by mi pasował pod ten typ pojazdu.. :/

Takiego modu, że towary można wozić bez przyczepki niestety nie ma.

Nie ma, ale jeżeli by ktoś się tym zainteresował niech by zrobił, bo z przyczepą nie chciał bym jeździć, ponieważ lubię takie ciężarówki ;p
(09/03/2014 08:33 PM)mateusz96 napisał(a): [ -> ]Image

Image

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Very nice mod for short trips.
Works with all versions

Credits:
Bartoszek, Damx

Ty CENZURA złamany, co Ty wstawiłeś za badziewie
Przekierowanie