Doriandu30
13/04/2014, 07:26 PM
Siemanko a wiec od czasu do czasu w wolnych chwilach cykam fotki jakiś zestawów. A że akurat mieszkam w Nîmes gdzie jest bardzo dużo firm Spedycyjnych i dużo magazynów. Mieszkam nieopodal E15-stki i słynnej autostrady A9 Fotki będą robione Przy magazynach na drogach Parkingach Placach Spedycyjnych. Mam Bardzo slaby Aparat Fotograficzny wiec foty nie będą aż tak ładne .
Moja pierwsza sesyjka bardzo krotka bo akurat niedziela i nic nie ma w ruchu
Renault Premium z Firanka ALAINE
Iveco Hi Way w Barwach Grupy Logistycznej ALAINE Bardzo czesto widuje ich Auta Premiumki Iveca, Dafy.
Stary poczciwy Mercedes jeszcze na chodzie
MAN TGX 18.440 Z Firmy Doumen z Firanka.
Mercedes Actros 1842 na Belgijskich Blachach często tam stoi w Poniedziałki i niedziele zaraz za Meskiem jest Myjnia dla ADR-ów to dlatego.
DAF XF i troche dalej Renault Premium Roberta Dentressangla jedna z Największych Firm Logistycznych na Terenie Francji.
ChronoPost i ich Volva. Same Tandemy w Formie kontenerów.
No to na dzisiaj Tyle Kolejna porcje będzie niebawem Pozdrawiam zachęcam do Komentowania i Hejtowania
Moja pierwsza sesyjka bardzo krotka bo akurat niedziela i nic nie ma w ruchu
Renault Premium z Firanka ALAINE
Iveco Hi Way w Barwach Grupy Logistycznej ALAINE Bardzo czesto widuje ich Auta Premiumki Iveca, Dafy.
Stary poczciwy Mercedes jeszcze na chodzie
MAN TGX 18.440 Z Firmy Doumen z Firanka.
Mercedes Actros 1842 na Belgijskich Blachach często tam stoi w Poniedziałki i niedziele zaraz za Meskiem jest Myjnia dla ADR-ów to dlatego.
DAF XF i troche dalej Renault Premium Roberta Dentressangla jedna z Największych Firm Logistycznych na Terenie Francji.
ChronoPost i ich Volva. Same Tandemy w Formie kontenerów.
No to na dzisiaj Tyle Kolejna porcje będzie niebawem Pozdrawiam zachęcam do Komentowania i Hejtowania