AKTUALIZACJA DO WERSJI 3.4
Nowa wersja poprawia jakieś błędy.
Pobieranie Modyfikacji:
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Czy żeby taką mapkę zainstalować, to potrzeba jakichś innych programów wcześniej zainstalowanych (typu Promods)? I czy trzeba od nowa rozpocząć grę? Wybaczcie te lakoniczne dla niektórych doświadczonych userów pytania, ale praktycznie jestem nowy w ETS 2...I zapewne nie wiedziałbym jak taką mapkę poprawnie zainstalować...
Kolego -> Dodatkowe info: Działa z mapkami TSM i ProMods
A w moim podpisie masz 2 zestawy mapek.
Jeżeli mapa w swoim oznaczeniu/opisie ma "Add On" to jest ona dodawana do innych map - nie zaczynasz gry od nowa (jedynie w trakcie zlecenia zostaniesz przeniesiony do swojego garażu a zlecenie anulowane bez nakładania kary).
Jak masz jakieś pytania i wątpliwości to pisz na PW
Możecie mi powiedzieć dlaczego na spisie zleceń gra mnie informuje, że miasta rumuńskie są na Węgrzech? Np. wygląda to tak na spisie: "Timisoara -Hun". Nie żeby to jakoś przeszkadzało w grze, tak się tylko dla ścisłości pytam
Się nie czepiaj tyle
Pytaj autora mapki
Też to mam i mnie to nie przeszkadza.
Shkoorde, zarąbista ta mapka Rumunii
jadąc natrafiłem na kolesia, który reperował auto z podniesioną maską, w jakimś mieście łaził facet z tablicą "The end is near"
ludzie przechodzą na pasach przez ulicę, a poza miastem, przy jednym z zakrętów zauważyłem tuż za jezdnią krzyż wbity w ziemię oraz znicze, tak jakby ktoś tam zginął...Świetne pomysły, naprawdę.
Jedyne minusiki to wczytujące się tekstury tuż na naszych oczach (standardowa mapa tak nie ma), oraz poniekąd tekstury w niższej rozdzielczości, ale to pikuś, zupełnie mi to nie przeszkadza.
Heh, nie wiem czemu tak długo zwlekałem z dodaniem takich fanowskich map- pewnie bałem się braku kompatybilności z całością. Ale jak dotychczas - jest oki.
Jeszcze nie odwiedziłem Skandynawii - czekam na zakup mej ulubionej Magnum'ki, ale ba, najpierw trza na nią zarobić