Teraz. sobie dojeżdżałem do Jonkopingu w Szwecji i jeżdżę bez GPS. Nie wiedziałem do jakiej firmy jadę więc klikłem M. I mapa Jonkopingu bardzo mi coś przypominała. Więc szybciutko na Szczecin mapa i otóż.. ProMods. poszło na łatwiznę ;d
Jonkoping:
Szczecin:
Dla mnie identyko ! ;d
No i wyszło
Wiele map jest w ten sposób robionych więc nie ma tu nic nadzwyczajnego.
Dodatkowo mogę powiedzieć, że robienie tekiego miasta w ME to jest trochę roboty a takie kopiując miasto oraz uzupełniając o nowe modele można to zrobić znacznie szybciej.
Ja i tak ich podziwiam za tak świetną mapę.
1 miasto zajęło by im tyle że w tym samym czasie zrobili by ich 7 czy 8 jakby tak kopiowali ale tak jak Michał mówi lepiej dać nowe modele do miasta xd
(15/04/2014 08:02 PM)Michal_Z_gno napisał(a): [ -> ]Wiele mam jest w ten sposób robionych więc nie ma tu nic nadzwyczajnego.
Dodatkowo mogę powiedzieć, że robienie tekiego miasta w ME to jest trochę roboty a takie kopiując miasto oraz uzupełniając o nowe modele można to zrobić znacznie szybciej.
Wiele mam? xD Nieźle to zabrzmiało.
Ale i tak mapka fajna ;p Najlepsza firma SAAB ;p
(16/04/2014 06:27 AM)Zajcuu napisał(a): [ -> ] (15/04/2014 08:02 PM)Michal_Z_gno napisał(a): [ -> ]Wiele mam jest w ten sposób robionych więc nie ma tu nic nadzwyczajnego.
Wiele mam? xD Nieźle to zabrzmiało.
Widać nawet literówki tu wytkną
Ps. Oczywiście błąd już poprawiłem