eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Każdy pobrany plik jest uszkodzony -WinRAR
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

.:Cycuch:.

Cześć,mam problem otóż gdy pobiorę obojętnie jaki plik to zawsze gdy chcę go wypakować piszę że archiwum jest uszkodzone czyściłem komputer robiłem skan na wirusy przywracałem system i dalej występuje ten problem czekam na jakieś sugestie co może być nie tak Smile
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. by Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść., on Flickr

Rabtuś

Może to wina WinRAR'a spróbuj go odinstalować i zainstaluj jeszcze raz.
Albo pobierz 7-zip (te same funkcje ma co winrar)

To co piszecie również nie działa win rara 2 razy przeinstalowałem i nic a w 7zip ten sam błąd
Hmm.. ;d Poszukaj innego programu, albo CTRL+ALT+DELETE wejdź w Procesy i zobacz czy jest włączony Winrar, ja tak to wyłącz i zobacz czy działa.

Dalej to samo,już nie wiem co robić ;d

Już jest ok była to wina routera który źle przekazywał router wi-fi podłączyłem oryginalny i działa temat do zamknięcia

Jednak to nie wina routera...Problem po kilku godzinach powrócił :/ czekam na wasze sugestie i pomoc! Wink

CzesieK_BS

A ilu bitowy masz system i powiedz czy masz kablowy net czy wi-fi?

Net kablowy i system 64-bitowy
Przekierowanie