Witam edytowałem sobie blendę i dodałem sobie firanki kupuję blendę w salonie i firanka jest fioletowa,w folderze sunshield mam dds firanki i w zmodzie też była tekstura na firance a w grze coś nie czyta ;d wie ktoś może o co chodzi ?
Sprawdź ścieżkę do DDS w logu i dokładnie sprawdź w SCS
Tam masz błąd.
Podpowiem co jest częstą przyczyną :
Literówki w nazwie folderów.
00:00:42.882 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/vehicle/truck/sunshield_01/plastik.dds" in the read_only mode
00:00:42.882 : <ERROR> [dds] Can not load '/vehicle/truck/sunshield_01/plastik.dds'
00:00:42.883 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/vehicle/truck/sunshield_01/firanki.dds" in the read_only mode
00:00:42.883 : <ERROR> [dds] Can not load '/vehicle/truck/sunshield_01/firanki.dds'
To jest chyba ten błąd
No i sprawdź nazwy folderów w SCS [dds] Can not load '/vehicle/truck/sunshield_01/plastik.dds' oraz czy w tej ścieżce jest DDS.
(25/04/2014 09:35 AM)Malina01997 napisał(a): [ -> ]No i sprawdź nazwy folderów w SCS [dds] Can not load '/vehicle/truck/sunshield_01/plastik.dds' oraz czy w tej ścieżce jest DDS.
A gdzie znajdują się te foldery ? w base ?
Są w base ale najlepiej utwórz sam te foldery i przerób na SCS myślę ,że wiesz o co biega
Dobra dzięki malina xd spróbuję coś tam wykombinować
leci +
A więc foldery mogą być w DEF lub base
Mi jak się.dds nie wczytują to tworzę folder model tam gdzie mam truck i wheel i dam daję wszystkie .dds ;d
(25/04/2014 10:16 AM)Osesek napisał(a): [ -> ]A więc foldery mogą być w DEF lub base Mi jak się.dds nie wczytują to tworzę folder model tam gdzie mam truck i wheel i dam daję wszystkie .dds ;d
Tutaj tworzysz folder o nazwie model ?
Tak tutaj i tutaj daję .dds ;d