26/04/2014, 02:12 PM
26/04/2014, 02:27 PM
A model pochodzi z jakiej gry
26/04/2014, 02:33 PM
Z Euro truck Simulator 2
26/04/2014, 02:36 PM
Jeśli jest z ETS2 to trzeba model przekonwertować do GTS i dopiero w zmodku odpalać.
Ps. Konwerter do modelu mogę podesłać na PW.
Ps. Konwerter do modelu mogę podesłać na PW.
26/04/2014, 02:42 PM
A to ja nie wiem bo go pobrałem z (tu był link) :/
A można zrobić tak żeby pobrać inny interior i wrzucić do tego folderu co znajduje się ten co nie chce mi się odpalić ??
A można zrobić tak żeby pobrać inny interior i wrzucić do tego folderu co znajduje się ten co nie chce mi się odpalić ??
26/04/2014, 04:05 PM
Więc tak na początek to tu na forum jest taka zasada, że nie podaję się nazw i linków do innych stron z modami do ETS2
Co do tej podmiany to można tak w sumie zrobić ale pod warunkami:
- ścieżka do obu modeli interioru jest identyczna
- nazwa modelu (pliku .pmg) jest taka sama
- oba interiory muszą być do ETS2
Oczywiście nie zawsze to zadziała ale w jakiś 95% przypadków nie powinno być problemu.
Co do tej podmiany to można tak w sumie zrobić ale pod warunkami:
- ścieżka do obu modeli interioru jest identyczna
- nazwa modelu (pliku .pmg) jest taka sama
- oba interiory muszą być do ETS2
Oczywiście nie zawsze to zadziała ale w jakiś 95% przypadków nie powinno być problemu.
26/04/2014, 04:58 PM
Dobra spróbuje i sorry że dałem link
26/04/2014, 06:42 PM
Folder vehicle daj na pulpit.
Ściągnij Konwerter_ets2_0.2b. Konwertuj z ETS 2 do GTS. - Powinno być napisane, że Pomyślnie skonwertowano.. Jeśli będzie pisać, że jest już skonwertowane to robisz tak:
-Plik kopia.pmg wyciągasz na pulpit i zmieniasz jego nazwę na truck.pmg. A stare truck.pmg na kopia.pmg ;d
Ściągnij Konwerter_ets2_0.2b. Konwertuj z ETS 2 do GTS. - Powinno być napisane, że Pomyślnie skonwertowano.. Jeśli będzie pisać, że jest już skonwertowane to robisz tak:
-Plik kopia.pmg wyciągasz na pulpit i zmieniasz jego nazwę na truck.pmg. A stare truck.pmg na kopia.pmg ;d