eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: [ETS2] Scania Multi Mod
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Są to części do tuningu Scanii

Image

Cytat:Multimod for Scania Streamline and Scania R Trucks
Fix: Now mod works fine with version 1.10.1.7

Mod adds new:
- Wheels
- Bullbars
- Accessories
- Bumpers
- Chassis
- Skins

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autorzy: ZilpZalp, dustyX89, Czachaa
Wersja gry: 1.10.1
fajny modzik ale światełka pod lusterkami nie działają są tylko oryginalne ledy i odwrócone są do tyłu takie światła są w modach 50keda ale i jego mod nie działa na tej scanii
Hejka,

macie może jakieś pomysły jak wyłączyć to czerwone światło w kabinie?

Kierman007

Spróbuj klawiszem "o"
Dzięki za poradę, ale niestety to nie działa, wyczytałem gdzieś tam, że ma wbudowane na stałe to światło. Jedyną możliwością jest otwarcie tego modu, i fizyczne usunięcie pliku odpowiedzialnego za to. Ba, otworzyć to nie problem, ale skąd wiedzieć który to plik? A jest ich tam od groma Wink

greku792901

Również przyłączam się do pytanie jak wyłączyć to światełko w kabinie, który plik z modu usunąć aby go nie było?
Ja niestety do dziś tego nie ogarnąłem. Pewnie trza będzie zagryźć zęby, i dożywotnio z tym jeździć Wink
Bumku ależ czerwone światło w kabinie jest b.przyjemne Wink hahaha Tongue
A co do tematu - tak jak było pisane wyżej zapewne trzeba je fizycznie usunąć po otwarciu modyfikacji.Bo to światełko zapala się w momencie włączenia świateł i zapewne w tym tkwi ukryty szczegół ....
Działa na patch 1.12?

Kierman007

(21/08/2014 11:50 AM)ADAMeev napisał(a): [ -> ]Działa na patch 1.12?

Chyba widzisz że pisze na wersję na 1.10.xx
Stron: 1 2
Przekierowanie