Jaki Waszym zdaniem jest najlepszy mod graficzny?
( I też jakiego polecacie dla mnie <słaby komputer> ).
Environment Brutal
jedyna modyfikacja graficzna na której ani razu się nie zawiodłem
I do modów graficznych można jeszcze dodać dodatek np. lepsza pogoda, deszcz czy coś takiego?
To już zależy czy w modzie graficznym jest wgrany mod na lepszą pogodę itp,jeśli nie to raczej można
Na słabszego peceta na początek wypróbuj Improved Weather 2.0 (tylko nie tykaj się za wersję HD) - czyli wszystko w jednym. Poprawione niebo (o wiele więcej wszelakich zachmurzeń itp) oświetlenie, znakomita animacja deszczu itp.
Na oświetlenie lamp miejskich i aut polecam True Lights AI - tu wersja do wyboru, odnośnie preferencji zastosowanych tam różnych oświetleń. Są na naszym forum dostępne wersje v4.5, 5.0, 5.1, 5.2. Ja używam tej najnowszej, czyli ostatniej wersji, mimo że powoduje sporadyczne błędy na mapach z ProMods.
Obie modyfikacje powinny razem działać bez problemów ''gryzienia się'' ze sobą.
O taką odpowiedź mi chodziło. Chętnie wyprobuje.
No jak tam? Wypróbowałeś? Działa Ci płynnie?
Płynnie, płynnie. Jest dobrze, ale od jeszcze innego Kolegi wypróbuje jedną modyfikacje ale to za jakiś czas, na razie sobie pojeżdżę na Twojej kombinacji.
No to si. Pewnie, tych graficznych modyfikacji jest od chol... i trochę, zawsze warto się rozglądać za czymś jeszcze lepszym. Ja sam wypróbowałem z ich 15, zanim znalazłem własną kombinację mnie najbardziej na dzień dzisiejszy satysfakcjonującą.
Tak z ciekawości mogę wiedzieć jaka to jest?