Witajcie.
Pobrałem paczkę numer 4 z poradnika
Renegade (czy tam, jak ty sie zwiesz
) i teraz poszukuje innych modów, typu na firmy, fizykę, grafikę, pogodę. Co polecacie? Zależy mi na kompatybilności między Promodsem, PR, Rus i tymi które ściągne. Niektóre mody słyszałem że powodują niewidzialne ściany jak się gra razem z Promodsem. Czekam na odpowiedź!
Zacznę od tego, ze przekręcanie czyjegoś nicka jest nie mile widziane bo świadczy to o lekceważeniu tej osoby.
A swój lekceważący stosunek do innych userów podkreślasz tym zdaniem "czy tam, jak ty się zwiesz".
Czyli Bobrysiek czy jak Ci tam...
- na firmy tzn co ?? Realne nazwy firm ??
- grafika - każdy ma swój typ. Np. Brutal envirement 8.1
- pogoda, np. Realistic Lightning
- niewidzialne ściany powoduje mod na światła True AI Light od wersji 4.5 w górę.
A modów u nas dostatek.
Skoro "pobrałeś" 4 zestaw to nie am tam ProMods
Haha. Bobrysiek odpowiada. Tak, realne firmy i ogólnie co jeszcze jest warte polecenia.
Brutal i Realistic Lightning gryzie się?
Przejrzyj dział downloadu...
Tam jest sporo.. wiesz, dużo zależy od tego czy masz słaby czy "mocny" komputer...
Ja np. długo smigałem na w/w Brutalu (od wersji 6.1HD do 8.1)... teraz zrezygnowałem i używam Realistic Lighting - mi to odpowiada..
Wiesz jak możesz sprawdzić dany mod ??
Wyjedź sobie za miasto (najlepiej), zapisz grę np. jako TEST i w tym miejscu sprawdzaj sobie mody grafiki i pogody...
Tak samo z modami na światła.
Cytat:"mocny" komputer.
Mocny. Wrzuciłem i brutala i Realistic, ale widze że używasz oddzielnie, tak więc usune Brutala i zostawie Realistic Lightning.
Brutal Environment i Realistic to modyfikacje na tym samym się opierające, używające w większości takich samych nazw plików, więc gdybyś uaktywnił obie naraz, to zapewne nie działałoby żadne z nich. Do Realistic możesz dorzucić np. którąś z wersji True Lights AI, ale to oczywiście opcja niż obowiązek.