eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Jaki samochód na początek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Rabtuś

WitamWykrzyknik
Jakiś miesiąc temu odebrałem wymarzone prawkoBig Grin
I takie mam pytanie do was. Jakie auto polecacie na sam początekPytajnik
Z małych i kompaktowych polecam Ci Golfa, Polo, Astrę itd. a jeśli szukasz czegoś rodzinnego to Fiat Multipla jest moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem Smile

Rabtuś

MultiplaPytajnikWykrzyknik Limfek to jest okropneBig Grin

borysek01

Zależy w jakim kraju się znajdujesz. Dla 17'sto latka w UK (i.e ja) jedyny samochód który sie nadaje to Corsa 1.2 jakas stara. Ubezpieczenia są bardzo drogię, i ja osobiscie za Corse z 2000 roku, 1.2 silnik w benzynie będe płacił 5000zł rocznie Smile Masakra, wiem. Jeżeli w Polsce, to brałbym Golfa czy Polo Smile
Lepiej wybrać taki ,który Ci spełnia takie wymagania :

Spalanie,wygoda , komfort, no i ,żeby części były w miarę tanie bo w Multipli 1 amortyzator kosztuje 1,500zł a wymiana trwa pół dnia .

Ja polecam kupić Opla Astra Kombi z roku 1997.
Hm, polecam ci zadbaną Corse B z 97-98 r. Może to nie demon prędkości ale już za 1,500 - 3,500 masz.

Rabtuś

Ja myślałem na seatem leonem z tych 2000r audi A3

No Corsa mogła by być spoko
Zależy ile możesz wydać na auto, weź jak mówisz A3, Polo, Golfa albo Astrę. Najlepsze auta.
Ten Seat Leon i Audi A3 są dobrym rozwiązaniem dla młodego kierowcy bo mają w miarę mocne blachy (nie to co ople). Szkoda, że nie masz uprawnień na pojazdy wojskowe bo poleciłbym Ci jakiegoś czołga czy rosomaka Big Grin

Rabtuś

Haha czołgBig Grin jutro jadę oglądać Golfa 4 z 2001
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Przekierowanie