01/07/2014, 08:36 AM
01/07/2014, 08:54 AM
Zupełnie nie rozumiem jak cel przyświęca SCS przy żądaniu jakichkolwiek za to pieniędzy...Rozumiem, rynek rządzi się własnymi prawami, ale takie skiny powinny być totalnie darmowe...
Vin Red
01/07/2014, 08:58 AM
Za tak długie wsparcie gry oraz takie patche jak np. z nowymi ciągnikami, to warto wydać te parę złotówek na takie DLC
01/07/2014, 01:55 PM
Skiny są bardzo fajnie zrobione.
bumbumek SCS wydaję płatne skiny bo muszą za coś utrzymać studio (wiadomo pracownicy chcą mieć wypłaty, a rozwój firmy też kosztuję) oraz aby przyciągnąć większą liczbę graczy w tym przypadku akurat z Polski i to szczególnie powinno cieszyć, że rynek w naszym kraju jest dla nich ważny.
Moim zdaniem takie paczki skinów od SCS to bardzo dobry krok w rozwoju dla tej gry.
Tu jeszcze mogę powiedzieć coś co nie raz powtarzałem:
Cena około cztery złote to nie jest dużo biorąc pod uwagę, że niektórzy skinerzy amatorzy biorą tyle za jeden skin a tu mamy całą paczkę i to wykonanych przez profesjonalne studio.
bumbumek SCS wydaję płatne skiny bo muszą za coś utrzymać studio (wiadomo pracownicy chcą mieć wypłaty, a rozwój firmy też kosztuję) oraz aby przyciągnąć większą liczbę graczy w tym przypadku akurat z Polski i to szczególnie powinno cieszyć, że rynek w naszym kraju jest dla nich ważny.
Moim zdaniem takie paczki skinów od SCS to bardzo dobry krok w rozwoju dla tej gry.
Tu jeszcze mogę powiedzieć coś co nie raz powtarzałem:
Cena około cztery złote to nie jest dużo biorąc pod uwagę, że niektórzy skinerzy amatorzy biorą tyle za jeden skin a tu mamy całą paczkę i to wykonanych przez profesjonalne studio.
01/07/2014, 04:45 PM
Pewnie masz rację, ale pytanie ilu znajdzie się chętnych na zakup...To ja już bardziej bym zrozumiał, gdyby nadchodzący patch 1.11 był płatny - tym bardziej że będzie tam sporo istotnych zmian, na które ślinię się jak reksio na szynkę. I dodam jeszcze, że zdecydowanie zapłaciłbym za ten patch, a SCS na pewno więcej by na tym zarobiło niż na tych skinach.
Ktoś może o mnie pomyśleć: ''Co za idiota, wolałby zapłacić za coś sami twórcy przewidują jako darmowe'', ale tak właśnie do tego podchodzę, patrząc jakie fajne rzeczy nam zaserwują w tym dlc.
Ktoś może o mnie pomyśleć: ''Co za idiota, wolałby zapłacić za coś sami twórcy przewidują jako darmowe'', ale tak właśnie do tego podchodzę, patrząc jakie fajne rzeczy nam zaserwują w tym dlc.
CzesieK_BS
01/07/2014, 04:51 PM
Gra wyszła na licencji one-pay. Nie mogą zbierać obowiązkowy opłat w zamian za nowsze wersje produktu oraz wsparcie techniczne.