eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Patch 1.11 już wydany
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Dziś SCS wydało patch 1.11 w wersji beta.

Patch na razie z racji wersji beta czyli testowej jest dostępny na Steamie i po zakończeniu beta testów będzie on dostępny także w wersji tradycyjnej.
Patch można pobrać wybierająć na stemie zakładkę public_beta

Co dokładnie on zaiwra nie będę tu pisał bo jest o tym kilka tematów w Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść..

Fotki i filmik promujący nowy patch:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Na koniec tradycyjnie link do newsa na blogu SCS:
http://blog.scssoft.com/2014/07/ets2-ver...steam.html

Zachęcam do udziału w temacie Wykrzyknik
To teraz czekamy na testy... potem na wersję "Final" i "nonsteam" Smile
A dopiero wtedy mozna sprawdzać które mapy "pojadą"
ja już ten patch testuje na steam Smile

Kierman007

W końcu beta Wink To co czekamy na oficial version :E

Podziękujcie jeśli ze mną się zgadzacie , to nic nie kosztuje Wink

A tak poza tym bardzo ładne VOLVO FH Classic
Image
Image
WoooooooooooW, super nowina, wreszcie Smile Smile Smile To teraz tylko czekać na samoistny update poprzez STEAM, i... wkurzanie się na mnóstwo niedziałających po tym patchu modów...

EDIT - Lukasz, a czy jest tam dodana jakaś nowa ciężarówka?
(08/07/2014 08:26 PM)bumbumek napisał(a): [ -> ]WoooooooooooW, super nowina, wreszcie Smile Smile Smile To teraz tylko czekać na samoistny update poprzez STEAM, i... wkurzanie się na mnóstwo niedziałających po tym patchu modów...

EDIT - Lukasz, a czy jest tam dodana jakaś nowa ciężarówka?

Niestety nie Sad a już sie cieszyłem że Renault T lub Daf E6 dodadza a tu nic z ciężarówek
Najbardziej czekałem na nowe ciężarówki Sad Ale czułem, że temat oleją, gdyż nic nie wspominali w kolejnych informacjach...Łudziłem się, że może zaskoczą tym bez zapowiedzi, ale jak widać, były to płonne nadzieje...
Jakby były nowe ciężarówki w tym patchu to pewnie 2 mechy przed wydaniem tego patcha by informowali że nadchodzi Nowy daf lub reno Big Grin
A w nowym patchu tym 1.11 to będzie już logo mesia ? Big Grin
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie