05/08/2014, 11:19 PM
Witam po kilku dniach/miesiącach nieobecności z zdjęciami, ale nie miałem weny ani czasu do tego. Grafika może nie najlepsza, no ale co ja poradze mamy bidny kraj.
1.Gdzieś tam w mieście biznesu, jedziemy z rozładunku.
2."Czesiek w lewo w lewo !"
3.W drodze na załadunek gdzieś na Niemiecką wieś.
4.Tamten ładunek załadowaliśmy i pojechaliśmy do Berlina. A z Berlina szefunio kazał wracać na bazę bo jest inne i pilne zlecenie do wykonania.Przyłapali nas na granicy Niemiecko-Polskiej.
5.Ahhhh ta Anka, szalona wariatka.
6.Trzeba było pauze 45 min zrobić i dalej jechać.
7.Zjechaliśmy do bazy i idę do biura, nagle szef do mnie mówi:
"Ty słuchaj trzeba do sklepów TESCO w Olsztynie dostarczyć napoje. Czy chcesz te zlecenie przyjąć?"
Ja na to: "No nie ma sprawy dawno już z chłodnią nie latałem."
8.I roboty drogowe niech cię piorun strzeli, spóźnimy się z dostawą.
9. Ufff dojechaliśmy do Olsztyna, teraz znaleźć kilka sklepów i z powrotem do bazy.
10.Z bazy wziąłem zlecenia na silosy do przewozu spożywczego tym razem załadowałem Cukier 24t.
Na drodze dwukierunkowej włączyliśmy sobie długie światła nic z naprzeciwka nie jechało to można sobie pozwolić na małe szaleństwo.
11. Lecimy do kolegi z pracy po naczepę, bo ciężarówka się popsuła i ktoś musi zawieść ładunek, miałem niedaleko do niego.
I oto nasz zlecenie Koparki 25T, może Scania 124l 420 da rade :L
Dziękuje za obejrzenie i zapraszam do komentowania oraz oceniania.
1.Gdzieś tam w mieście biznesu, jedziemy z rozładunku.
2."Czesiek w lewo w lewo !"
3.W drodze na załadunek gdzieś na Niemiecką wieś.
4.Tamten ładunek załadowaliśmy i pojechaliśmy do Berlina. A z Berlina szefunio kazał wracać na bazę bo jest inne i pilne zlecenie do wykonania.Przyłapali nas na granicy Niemiecko-Polskiej.
5.Ahhhh ta Anka, szalona wariatka.
6.Trzeba było pauze 45 min zrobić i dalej jechać.
7.Zjechaliśmy do bazy i idę do biura, nagle szef do mnie mówi:
"Ty słuchaj trzeba do sklepów TESCO w Olsztynie dostarczyć napoje. Czy chcesz te zlecenie przyjąć?"
Ja na to: "No nie ma sprawy dawno już z chłodnią nie latałem."
8.I roboty drogowe niech cię piorun strzeli, spóźnimy się z dostawą.
9. Ufff dojechaliśmy do Olsztyna, teraz znaleźć kilka sklepów i z powrotem do bazy.
10.Z bazy wziąłem zlecenia na silosy do przewozu spożywczego tym razem załadowałem Cukier 24t.
Na drodze dwukierunkowej włączyliśmy sobie długie światła nic z naprzeciwka nie jechało to można sobie pozwolić na małe szaleństwo.
11. Lecimy do kolegi z pracy po naczepę, bo ciężarówka się popsuła i ktoś musi zawieść ładunek, miałem niedaleko do niego.
I oto nasz zlecenie Koparki 25T, może Scania 124l 420 da rade :L
Dziękuje za obejrzenie i zapraszam do komentowania oraz oceniania.