eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Patch 1.12 do Euro Truck Simulator 2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
SCS dziś poinformowało na swoim blogu, że są w ostatniej fazie testowania patcha oznaczonego jako 1.12

Sam patch będzie zawierał cztery główne zmiany czyli:

1. "Nowy typ DLC" ale tu nie napisali konkretów czyli na razie nie wiadomo co to dokładnie będzie.

2. Przeglądarka ciężarówek czyli będzie można bezpośrednio z menu podglądać i tuningować ciężarówki. Jak podaje czeskie studio będzie to głównie ułatwienie dla osób tworzących mody (będzie można szybko sprawdzić auto czy skin).

Image

3. Przeglądarka naczep czy coś takiego jak przeglądarka ciężarówek opisana powyżej.

Image

4. Nowe funkcje w menadżerze fotografii:
- zmiana balansu koloru
- zmiana nasycenia
- większa możliwość manewrowania fotografią

Image
Image

Więcej info można znaleźć na blogu SCS:
http://blog.scssoft.com/2014/08/get-read...r-112.html

Zapraszam do udziału w temacie Wykrzyknik
A z tymi malowaniami, to trzeba będzie oddzielnie kupywać czy będzie razem? Smile
Zmiany ciekawe, najciekawsze natomiast jest zdanko o tajemniczym dodatku nr 4, który ma się ukazać w tym patchu...Oby to była jakaś wyczekiwana przeze mnie ciężarówa!
Jeszcze trochę to będzie patch 1.15 (żartuje)
Zapewne będzie to DAF E6 i szał dup na Dafa Facepalm
Wolałbym Reno Range T, ale DAF też jest przeze mnie oczekiwany Wink
A może Mercedes MPIV? Big Grin
Czekam na faifika i to podglądanie naczep z WOS
ja czekałem na dafa miał wyjść w 1.11x i nic nie doszło z ciężarówek a powiedzcie mi dokładnie o co chodzi z tymi naczepami że już bez modu jedna naczepa jeden ładunek będzie można mieć jedną naczepe i tylko z nią jeździć ?
Łukasz no niby co z tego wynika to chyba tak, no ale się zobaczy jak to wyjdzie. Smile
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie