eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: [ETS2] TSM 5.1.2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4

greku792901

EDIT by Renegade
Po kolejnych poprawkach jest to już wersja 5.1.2 :E

Image
Image
Image

Cytat:"Zmiany w stosunku do wersji poprzedniej:

Brak nowych miast! Nowych miast z plastra SCS nie są jeszcze zintegrowane na mapie. Ale pracujemy nad tym.

Changelog z 08.8.2014:

Dostosowanie mapie do 1.11.x poprawki wszystkie zgłoszone błędy zostały już ustalone

Wymaga wersji gry 1.11.1
Na wersji 1.10.x nie będzie działć.

Życzymy wszystkim użytkownikom miłych podróży.

Twój Zespół TSM"
Tłumaczenie ze strony TruckSim Map

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

[TPI]xAdikk95

na na niej gram od razu jak ją wydali
Ja własnie też na niej grałem, ale nie wiem czy się nie przerzucić na Pro Mods..?
Wszystko fajnie tylko gdzie jest D/L na tej głupiej stronie? Big Grin (Chodzi mi po kliknięciu Download) Tongue
Wkońcu wyszła Big Grin
Osesek na samym dole masz linki i klikasz na:
TSM 5.1 - Uploaded & Share-Online.biz
Lub:
TSM 5.2 - Sharemods
ja już testuje Big Grin
Poprawiłem link do downloadu.
Mapę trzeba pobrać jeszcze raz od nowa ponieważ zespół TSM znalazł poważny błąd na niej który wywalał z gry.
W tej chwili powinno być ok. Wink

Kierman007

Ja to miałem wstawić Big Grin
Po wgraniu nowej TSM powinny sie ukazać rejony romunii i tych stron macie też tak ?
Image

Bugi wyskakują a ten zJPM_forTSM_5_1 to jakieś gówno gdy go właczyłem w modach mi gps i wszystkie wskazówki w mojej scani przestały działać a jak go wyłaczyłem to same bugi wyskakują na ten mapie coś tu jest nie tak bo nigdy tak z tsm nie było
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie