eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Skinowanie by pitreekk
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Zacząłem się bawić w skinowanie i w sumie jest to mój pierwszy skin na ciężarówkę i tak mi wyszedł :
Image
Image
Mam zamiar jeszcze dodać napis na przodzie.
Pozdrawiam!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit:
Napis gotowy :
Image
Jak i cały skin uważam za zakończony. Smile
Temat do niego z linkiem, jakby ktoś chciał to zapraszam tutaj :
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
No i oczywiście pozdrawiam. Tongue

Doriandu30

Jak na pierwszy skin to wygląda bardzo dobrze Smile. Fajna kolorystyka , i fajny motyw brawo brawo Smile. Ciekawy jestem co będzie kolejną pracą

Piter

Całkiem niezle Smile
Całkiem fajnie, napis z przodu szczególnie dobrze się prezentuje Ok

Maniek

Na początek super Smile
Skin jak na pierwszy wyszedł bardzo ładny.
Skin wyszedł bardzo ładnie, jak na pierwszy raz jest super. Uczniu, daję Ci 10/10

The Domin162

Ładny skin Big Grin F&F <3 Pozdrowienia w przyszłych pracach Smile
A więc wyśrubowałem coś takiego :E
Image
Image

Jednak muszę jeszcze zmienić jej kolor chyba na jakiś inny niż biały, ale nie chcę też czarnego, może coś proponujecie? Smile

P.S. Nie wiem czemu później mi już z Gimpa wywalało, chyba za dużo zdjęć albo nie wiem co..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit:
Wersja Finalna :
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Ja podziwiam każdego kto zaczyna i pojmuje, i wychodzą z tego takie oto efekty jak wyżej ! Nota na zachętę do dalszych prac 10/10
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie