eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: SCS Software informuje od pracach nad MPIV
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na swoim oficjalnym blogu SCS Software poinformowało, iż trwają prace nad w pełni licencjonowanym Mercedesem Actros MPIV - niestety nie jest podane kiedy model ów trafi w łapska graczy, natomiast po screenach udostępnionych można przypuszczać, iż prace są w średniej fazie produkcji, tym bardziej że dodali iż pracuje nad tym modelem tylko dwoje osób - jedna nad modelem 3D, a druga nad interiorem.

Oto trzy udostępnione fotki:

Image

Image

Image

źródło/source: http://blog.scssoft.com/

Maqut

Taak ! W końcu ! Cały czas z niecierpliwością na niego czekam ;p
Wygląda ciekawie
Hmmmm, niech nieskromnie wspomnę o Reno Range T - to przede wszystkim na niego czekam z nieustępliwym skurczem jąder.
Robią Merca Ok. Ale nadal się nie doczekałem loga mercedesa Big Grin
Wreszcie SCS pokazało jakiś konkret w sprawie MPIV Smile
Co do samego modelu to też wygląda on bardzo ładnie.
yes yes yes ale czad Big Grin

Doriandu30

No fajnie ze SCS coś o Merolku powiedziało Big Grin. Jak wyjdzie Mesiek to będzie tak samo jak z nowym FH'czem 16 każdy nim będzie śmigać bo wiadomo lans na dzielni musi być :E. Ale czekam na niego Smile. Zobaczymy co tam wyskrobali Tongue.

Śliwka

Wygląda dobrze, jestem pewien że będzie się świetnie prezentował Big Grin

Zajcuu

Czekam, bo mam Actross'a z modów, ale chcę oryginalnego od SCS, dużo jeździłem Scanią, DAF'em, Renault i Volvo, więc muszę ogarnąć Man'a i Mesia.
Przekierowanie