eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Problem z mapą brak pliku scs
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
pobrałem dziś mapę http://etrucks.pl/thread-13522.html
po rozpakowaniu do folderu mod był folder w którym były kolejne zip'y i nwm co z tym zrobić a chciałbym na tej mapce pojeździc. ktoś wie może jak ten problem rozwiązac? albo czy ktos sie spotkał już z takim problemem?
1. Widocznie ta mapa jest jako plik rar/zip i się jej nie rozpakowuje.
2. To jest mapa do GTS a nie ETS.
to jest plik exe który wypakowuje ten folder a potem w tym folderze są pliki nastepujące: def, map, model,menu ,rusik, sky i uninstal w pliku exe i ustawień konfiguracyjnych
Ja to pobieram dla sprawdzenia i już widzę, ze to co zassysam to jest rar :E.
Nie odpowiedziałeś na 2. punkt - to jest mapa do GTS a nie do ETS - a Ty którą masz grę ??
gts Big Grin pomyliłem się
No to skoro masz GTS to musi być mapka dla Ciebie.
Jak pobiorę ten plik to wrzucę na inny host dla łatwiejszego pobrania. Smile
no wiesz ja to mam pobrane ale to jest tak że jest ten rar rozpakowujesz i jest ten plik exe taki instalator i gdy to zainstaluje w folderze mod to jest ten folder co opisałem up co sie w nim znajduje. ja mysle żeby właśnie zmienic rozszezenie tego folderu do scs ale nwm czy to cos wyjdzie
A czy nierozpakowany plik RAR widać w Edycji profilu ??
Po wrzuceniu do katalogu mod (domyslam się, ze zasada dodawania modów jest taka sama jak w ETS).

jak tak to zaznacz to i sprawdź czy mapa działa Smile
podzielę się z wami uwagą co do tej mapki. mapka fajna ładnie śmiga a trzeba było zrzucic te opisane przeze mnie pliki do folderu mod i to wszystko Big Grin pozdrawiam i zyczę szerokosci temat do zamknięcia i jesli pan moderator mógł to mógłby to podpiąc do tamtego moda zeby było info
Przekierowanie