eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Na kontenerowym szlaku :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Maniek

[/align]
Siemka! Przypomniało mi się że nagrywałem z rok temu z Tomkiem "Na kontenerowym szlaku" a on to wstawił na Yt Big Grin Wstawił 3 filmiki Smile Obejrzyjcie je i ocenicie proszę Smile Teraz coś nie możemy się zgrać z Tomkiem ale może coś nakręcimy jeszcze Smile

Zapraszam do komentowania Smile

Od razu mówię że ja siedzę za kierownicą nie pomylcie mnie z Tomkiem Smile
ja cie już kiedyś ogladałem subik poleciał i czekam na kolejne relacje Smile

Maniek

Ja jestem tylko kierowcą to jest Tomka kanał "pasażera" no on montował i w ogóle ja tylko robiłem dużo śmiechu Big Grin
NO to ładnie a mam takie pytanie można z toba w trase lecieć i prosić kontakt PRIV ?
Ooo. Ostatnio to oglądałem i każda część bawi mnie tak samo Big Grin. Będzie coś jeszcze z Grzebojajcem nagrywać ? Big Grin

Maniek

Spróbujemy ;d

volvo213

Nieźle, już dawno oglądałem Twoje wojaże z Grzybojajcem i żadna mnie nie znudziła, porządna dawka śmiechu gwarantowana :E

Szerokości
Kontenerowym szlakiem to jest Mistrzostwo Smile Twój i Tomka humor, muzyka, klimat bycia w trasie. Po porostu mistrzostwo Smile. Mam zgrane to na laptopa i śmigając na wirtualnych szlakach co jakiś czas puszczam to sobie na laptopie. Czekam na kolejne filmy z niecierpliwością Big Grin

Maniek

Macie coś tutaj żeby odświeżyć temat, wiem że stare ale macie do obejrzenia bo może wszyscy nie widzieli jak my jezdzimy na Mastera do Opola Smile Tylko że to z 2013 ale jest! Myślę że się spodoba ;p

Przekierowanie