eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Opel Vectra B Zapowietrzyła się [Zajrzyj]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć

Skończyłem wymieniać pompę paliwową w Oplu Vectrze B mam z nią taki problem że nie pali próbowałem ją zapalić na hol odpaliła pochodziła i po jakiś 5 min zgasła... Opla skończyłem robić w poniedziałek tata mówił że jechał nim do Chorzowa na bazę 180-200 żeby ją przegonić i szła normalnie porozbieraliśmy ją z tatą do lakiernika... I stwierdziliśmy że ją mu zwieziemy i wtedy już nie chciała zapalić kręciła kręciła odpaliła ale to tylko 10-15 sekund i gaśnie.... Pomoże ktoś bo bardzo ważne jest to dla mnie....

Pozdro
Mateusz
zobacz do wtryskiwaczy może tam tkwi problem albo i też do świec zajżyj moze zalane
albo hmm... przejzyj tez cały kanał włotowy powietrza począwszy od chłodnicy do komory spalania bo moze byc tak ze sie dusi niedoborem powietrza.
Wszytsko posprawdzane z tego że niedziele mamy serwisy zamkniętę biorę jutro lawetę i jadę na serwis bo w serwisie mają taką pompkę i ona paliwa wyciąga do silnika podobno
Temat do Zamknięcia Usunięcia Smile
Problem rozwiązany.
Przekierowanie