eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: More Traffic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Autor :Fred_be

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

diablo123pl

Czy jak zainstaluje tego moda to zwiększą się wymagania gry? Proszę o odpowiedź
(19/11/2014 08:36 PM)diablo123pl napisał(a): [ -> ]Czy jak zainstaluje tego moda to zwiększą się wymagania gry? Proszę o odpowiedź

Trochę na pewno się zwiększą ale ile to ciężko powiedzieć więc najlepiej pobierz sobie ten mod i sprawdź jak to u ciebie będzie wyglądać.

Luki

JA korzystam co prawda z innego moda na zwiększony ruch IA i powiem że ma wpływ na płynność gry ale jest nie najgorzej :Dno chyba że ktoś ma bardzo słabego kompa to może mu znacznie utrudnić grę, ale myślę że trzeba spróbować samemu i ocenić Smile
Myślę że warto się poświęcić bo gra się o wiele realniej Smile
A co mi tam. Też sobie sprawdzę. Tongue
Jest to moim skromnym zdaniem, najlepszy mod na zwiększenie ruchu. Ruch jest niesamowicie duży. Działa bardzo dobrze działa z wersją 1.15.1. Polecam z całego serca ten mod.

Luki

Nie wiem jak z tym modem, ale w niektórych można nawet edytować i zmienic liczbę pojawiających się samochodów także spróbujcie sprawdzić czy sie da i dostosowac do wymagań swojego kompa Smile
@UP
W tym modzie nie ma takich ustawień.

A sam modzik jest dobry, gry jakoś bardzo nie spowalnia Wink
Przekierowanie