Witam mam problem, gdy w sampie naciskam klawisz ESC, aby zobaczyć mapę jest ok, ale gdy wracam do gry moja myszka nie działa.
Gdy znowu naciskam ESC gra się zawiesza i muszę się ratować magiczną kombinacją klawiszy ctrl+alt+del
Gdy zrestartuje grę znowu ten sam problem, raz na kilkadziesiąt uruchomień gra działa normalnie.
Dodam jeszcze, że GTA SA mi nie działa i gram tylko w sampa, nie używam żadnych modów a reinstall GTA i SAMPA nie pomógł.
Za pomoc dam
2 punkty reputacji
1. Przez zaznaczenie na gpsie GTA może się z ciąć...
2. rozumiem że wywala cię do pulpitu i myszka jest skierowane w lewej części górnego rogu i nie możesz z nią nic zrobić? polecam kombinacje klawisza windows (ten z logiem windows) + TAB i zaznaczenie wpierw pulpitu a potem GTA
3. Jeśli wyskakuje ci raport o błędach... hmm Pirat zrobił swoje
4. Piracką wersje zamień na oryginał
1. Gta się nie tnie, chodzi płynnie na najniższych.
2. Nie wywala do pulpity, gra się zawiesza i nic się nie dzieje. Jest tyko dźwięk.
3. Nie wyskakuje.
4. Nie mam takiej możliwości narazie.
1. komputer za słaby?
2.Tak kilkadziesiąt razy prawda...? Pirat robi swoje....
3.Tak jak powyżej
4. Nie propaguje rozsiania pirackich gier (tj. jak największa ich ilość w naszych komputerach) więc nie pomogę... (jedynie oryginał coś z tym działa)
@refresh
Też tak miałem nawet na orginale -.-. To nie jest wina orginala ale mi reinstall pomógł, spróbuj na mniejszej rozdzielczości.
Gram na najniższej rozdzielczości i najniższych ustawieniach graficznych. Reinstall tak jak napisałem wyżej nie pomógł :/
@refresh
@refresh