eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: warto? do graczy gts
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Kubba224

Część czy warto kupywac GTS na steama?
Większość osób grających w GTS'a ma wersję piracką, która w żadnym stopniu nie różni się od oryginału. Nie wydaje mi się, żeby coś ci to dało no ale dlaczego nie Smile
Kupić oryginalną grę zawsze warto bo w pirackich wersjach zawsze czają się jakieś wirusy (każdy crack = wirus).
Co do samej wersji na steamie to chyba nie ma żadnej różnicy z wersją pudełkową bo i tak nic nowego od SCS się nie pojawia już do tej gry (skończyło są na wydaniu patcha 1.32 i to było już sporo czasu temu).
(01/12/2014 04:19 PM)Michal_Z_gno napisał(a): [ -> ]Kupić oryginalną grę zawsze warto bo w pirackich wersjach zawsze czają się jakieś wirusy (każdy crack = wirus).
Co do samej wersji na steamie to chyba nie ma żadnej różnicy z wersją pudełkową bo i tak nic nowego od SCS się nie pojawia już do tej gry (skończyło są na wydaniu patcha 1.32 i to było już sporo czasu temu).

Jak się ściąga instalkę w formacie .exe czy .rar to są dopiero wirusy. Wink

Kubba224

A to prawda że POLISH GTS MAP nie działa na orginalu ?
Perkins, sam masz pirata.
Ja mam GTS z ETS, BUS DRIVER. I jest to gra oryginalna, i działa mi PLM MAP GTS, a poza tym kto by tworzył mapkę tylko na pirata Pytajnik
Damixen nie pisz postów nic nie w noszących do tematu.Twoim postem z tematu może powstać zadyma.
Darson, już się powstrzymam. Działa i na oryginalnym i na piracie i PolishGTS i PLM-Map, wszystkie mapy działają.
Ja powiem tak Sam to testowałem, ale najpierw kupiłem oryginał 1.32 i działały mody wszystkie w tym PLM i PGTS
A na pirackim 1.04 (usunałęm daaawno bo i tak prawo polskie mówi, że można posiadać piracką wersję na 24 h i mamy usunąć.) I na tej wersji też mody działały tylko w większości modów musiałem dopisać 2 linijki i P GTS też działał.
Przekierowanie