eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Frosty Winter Weather Mod v 9.0
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Jest to mod na zimę do ETS 2.

Image

Image

Image

Image

Image

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autor: Grimes
Wersja gry: 1.43

Frosty v9.0 for 1.43

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Opcjonalne linki na ciężką zimę, trudniejszą fizykę, ośnieżone koła i brak mgły o poranku.

Heavy Winter Addon v9.0

Pobieranie Modyfikacji:

Physics Addon v9.0

Pobieranie Modyfikacji:

Frosty Wheels Addon

Pobieranie Modyfikacji:

No Foggy Weather Addon v9.0

Pobieranie Modyfikacji:

Polecam :E

Kierman007

Dużo FPS zżera ?

Wilkuu

nie, u mnie dalej płynnie chodzi gra
Nie lepiej byłoby wrzucić osobno dwie wersje?? Bez sensu jest pobierać prawie 500 mb tylko po co żeby wyciągnąć z paczki mod który waży 200 z hakiem ;/ Nie każdy ma mega szybki internet i według mnie powinno być to uwzględnione Smile
Już tak zrobiłem
Podzieliłem na dwa oddzielne pliki + do każdego dałem plik na jaśniejszą noc (jak w oryginale).
Wersja 4 w pierwszym poście.
Najnowsza wersja (wraz ze zmienionym tytułem) w pierwszym poście.
Nowa wersja w pierwszym poście.
Płynnie leci Smile Polecam !
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie