Witam szukam dobrych firm transportowych na międzynarodówkę(cała EU, bez rosji),firanka,chłodnia,wywrotka,ADR.Dolnośląskie.Z góry dzięki za pomoc.
Majster, wydaje mi się , że On ma na myśli prawdziwą firmę , a nie VS.
Chyba tak skoro napisał ,, Dolnośląskie ,,
Sory.Nie napisałem tak chodzi mi o prawdziwe firmy.
To ja KpA3 tylko nie mogę zalogować się na stare konto.
Sprawdź sobie CHOMAR sp. z o.o. Kąty Wrocławskie.
Ewentualnie wywrotki to Jaczków, koło Kamiennej Góry. Dwie firmy, które zajmują się przewozem materiałów sypkich.
Pozdrawiam
Chomar odpada. Po co pchać się do kołchozu, gdzie tylko 20tka kierowców pracuje na normalnych warunkach, bo dostają diety, a nie od kilometra. W okolicach Środy Śląskiej znane mi firmy szukają kierowców. Dobre warunki i spokojna robota, jazda w kółku, a nie jakieś 3/1
.
Moim zdaniem zakładanie tematu na takim typie forum to błąd. Jeżeli już tak chcesz szukać pracy w internecie to wagaciezka, etransport, cokolwiek - tam gdzie są ogłoszenia, a może coś się trafić. Tu Ci napiszą użytkownicy od 10 lat w górę, że od taty słyszeli, że tam kołchoz to nie idź, tam nie płacą diet, tam nie wypłacają na czas pieniędzy, a tam każą Ci zapierdzielać 24/7 na magnesie. Kup pośrednik, może też Ci się coś trafi. Wątpię, że na tym forum ktoś Ci mądrą firmę poleci.