eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Wesołych świąt!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3

.:KOWALSKI:.

Z racji tego że już jutro są święta wymyśliłem coś bardzo miłego Smile

O co chodzi już tłumacze jak widzicie pod spodem jest opłatek. Ten opłatek daje i składam życzenia przypadkowemu użytkownikowi który tu wejdzie. Wtedy on wkleja opłatek, dziękuje za życzenia i składa życzenia mi lub innej przypadkowej osobie. To jest takie dzielenie się opłatkiem. Wiem że święta dopiero jutro ale większość z nas będzie w tedy przy stole z rodziną.

Drogi użytkowniku składam ci najlepsze życzenia na etrucks i życzę ci żebyś dalej dobrze się z nami bawił i pomagał innym. Smile
Image

Majster

A dziękuję Big Grin i wzajemnie

Stoneridge

Dziękuję i nawzajem!

Image

Drogi użytkowniku! Składam najserdeczniejsze życzenia, abyś był w gronie najbliższych oraz dużo, dużo prezentów ;D Szczęśliwego nowego roku 2015! Big Grin I dużooo PICOLO ;D ! xD
Ja również i sorki Stone, że czasem no wiesz... sprzeczaliśmy się itp.

Image

Drogi użytkowniku, życzę Ci, aby te święta były magiczne i żeby te 12 potraw były pyszne Tongue

.:KOWALSKI:.

To ja Majster życzę ci sukcesów w szkole.
A tobie Stone życzę żeby jedzenia przy stole nie brakło i żebyś co raz to lepsze prace wykonywał w zmodzie Tongue

Image
Również ja dołączam się i wszystkim użytkownikom forum życzę zdrowych i wesołych świąt oraz szampańskiej zabawy w sylwestra aby nowy rok był dla wszystkich jeszcze lepszy niż ten stary.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Dziękuje i wzajemnie Smile
Image
Życzę ci użytkowniku jak najlepiej spędzonego czasu na eTrucks i Wesołych świąt Wykrzyknik

MłodyR420

Wzajemnie Wink Pogodnych i wesołych Świąt! Szerokości

volvo213

Dziękuję wszystkim za tak mile spędzone chwile na tym forum, jesteście mega Smile

Również chciałbym złożyć wszystkim najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia, wystrzałowego sylwka, lepszego nowego roku, kuupe prezentów i wszystko co najlepsze Wink

Image
Stron: 1 2 3
Przekierowanie