Witam gdy dodałem spedycje do Map Edytora od SCS-u po zapisaniu mapy i spakowanie dobrego to wchodzę do gry i nie mam zleceń w spedycjach.
Spedycje, które dodałem:
-Posped
-Eurogoodies
-Tradeux
Patch: 1.15.1
Zrestartuj ekonomie:
Wpisz w konsoli:
g_force_economy_reset 1
g_force_economy_reset 0
Liczę na repka
@.:InternetowyHacker:. to nie chodzi mi ogólnego ETS-a 2, że nie mam zleceń tylko po daniu w Map Edytorze firm tych trzech i się nie pojawiają zlecenia a w innych spedycjach i nawet w tych samych to są. Tak jak wspominałem dałem w Map Edytorze te spedycje, zrobiłem defy i nie działa.
Dodałeś plik .sii z odpowioednim miastem do katalogu "editor' w każdej z tych firm?
Po zrobieniu defów i ich dodaniu i zapisaniu tak mapy - uruchom ponownie edytor i ponownie zapisz mapę.
W miejscu firmy powinna pojawic się ikona aktywowanej firmy (od wersji 1.15 tak jest że nawet w edytorze to widać) - potem jeszcze raz musisz zapisać mapę.
p.s.
Masz pod F5 podgląd GPS-a mapy - na nim również powinna być widoczna ikona firmy - jeśli została ona aktywowana.
Dopiero po tym zapisujesz ponownie mapę i robisz 'mod'
Dodajesz oryginalne firmy , więc nie powinno być problemów.
Po prostu należy jakby zapisać mapę 2 razy - raz przy dodaniu , drugi po aktywacji.
Radol tak dodałem.
Sprawdzę to co powiedziałeś czy zadziała.
Radol zrobiłem tak jak mówiłeś, lecz mam na mapie już widoczne nazwy firm, ale nadal brak zleceń....
Powinny się generować....
a) odkryć miasto gdzie masz jedną z tych firm
b) przespać się ze 3 razy albo przyspieszać 'sztucznie' czas komendą w konsoli g_set_time
No to więc tak odkryłem miasto a zleceń nadal brak i użyłem 3 razy spania, ale jszcze pozostają 2 opcje dopisać zzzzzzz i na nowym save spróbować.