eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Mercedes Actros (Tandem without Trailer)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Autor: toliakolyn, Ralek, Darjus, DamianPL, Ural, Nick, Duszek, Martulinos, Zajakomes, Radel, Muscer, Jodar

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

polishdriv3r

na jakiej wersji gry dziala bo ja mam 1.15 i u mnie wywala spowrotem do wyboru profili

The Domin162

Pomógłbyś nam dając swój log z gry ....

Kierman007

Uruchamiałeś tego moda na czystym profilu ?? Bo może się gryzie z innymi....

polishdriv3r

Uruchamialem na czystym profilu i sprawdzilem w logu ze cos nie tak z plikami cargo bo sa dodane wedlug starego sposobu, wiec dodalem cargo po nowemu w folderach i dalej cos nie dzialalo, sprawdzilem log jeszcze raz okazalo sie ze cos z garazami (nie wiem nie znam sie za bardzo) :00:01:11.405 : Loading company data ....
00:01:11.537 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'truck_dealer_exterior' of unit '.game.data' (of type 'game_data').
00:01:11.538 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'truck_dealer_interior' of unit '.game.data' (of type 'game_data').
00:01:11.538 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'tiny_garage' of unit '.game.data' (of type 'game_data').
00:01:11.538 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'small_garage' of unit '.game.data' (of type 'game_data').
00:01:11.538 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'large_garage' of unit '.game.data' (of type 'game_data').
00:01:11.538 : <ERROR> Definition for tiny garages is missing!
00:01:11.539 : <ERROR> [unit] The unit '_nameless.18DD.6380' of type 'game_data' failed in its post-load hook.
00:01:11.539 : <ERROR> load_unit_tree() - Failed to load unit tree from file (/def/game_data.sii)
00:01:11.539 : exit load_error
cos takiego wiec usunelem plik game_data.sii i odpalilem gre wszystko sie zaladowalo ale zamiast actrosa ze zdjecia w grze pojawil sie mercedes atego z przyczepa tandem. Wiec w linku do dl jest nie ten mod co na zdjecach.

Filipez

To jak pobierać czy nie ?
Nie radzę pobierać bo pewnie to jest FAKE Smile

Kierman007

Dolo market 2smiech Chyba Polo Market...
To jest fake Smile
Przekierowanie