eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Pytanie dot. karty graficznej
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, mam do was pytanie, czy ktoś miał styczność i mógłby się wypowiedzieć na temat takiej karty?? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4969883078 Bo pasuje do mojej płyty głównej i rozważam jej kupno za jakiś czas. I jak by ona w grach się sprawdzała?? Z góry dzięki za odpowiedź. Smile
Nie miałem z nią styczności ale na oko ETS2 pójdzie na wysokich ;-)
Pytanie zasadnicze, jakie masz parametry kompa, bo tutaj należy zwrócić uwagę czy ten podzespół uciągnie tą kartę Big Grin
Na wysokich na 100 procent pójdzie ja bym brał jak bym miał hajs a jaki masz zasilacz? Jak 350w to zapomnij o tej karcie
gdyby miał 450 W to by wziął bez problemu, ale na ultra nie ma mowy żeby poszło

Wolski

Ja mam GTX 460 SE i na ultra chodzi bez lagów przy skalowaniu 300 % Wink, nie wprowadzajcie go w błąd. Ta karta jest lepsza seryjnie od tej której ja mam, lepiej wymień też ten zasilacz. I tak jak kolega wspomniał podaj parametry komputera.
Wszystko uciągnie, jedynie do wymiany jest zasilacz żeby to uciągnęło. Wink
Wymiem zasilacz na 550 W w dobrej cenie i będzie dobrze grało
Mam na drugim komputerze takiego gtx 570 tyle że od asusa na ultra spokojnie ci pójdzie, i tak jak mówią przedmówcy zasilacz odpowiedni u mnie jest 650 W Chieftec modular.
Ja bym proponował już dołożyć jakieś 200-250 zł i kupić GTX 660 2GB 192bit, i tak jak kolega wyżej pisze zasilacz 650 W
Stron: 1 2
Przekierowanie