eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Pracownia KOWALSKIEGO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7

.:KOWALSKI:.

Witam wczoraj skonwertowałem sobie Mercedesa vario do ets2. Możecie wierzyć lub nie ale zajeło mi to około 20min :E Dzisiaj poprawiłem tylko DDS i dałem interior z animacjami Szukam kół ponieważ te od vario są zablokowane :/ Więc jak ktoś je posiada to proszę pisać na PW.

Oto efekt: ( Wiem że słaba jakość i ale jestem na feriach i komputer jest jaki jest Wink
Tylne koła chyba będe musiał ustawiać Big Grin
Image

Image

Image

Image
Ładunki można brać Big Grin
Image

Image
Co jeszcze zostało:
Ustawienie flar
Edycja pare DDS-ÓW w interiorze żeby przypominał bardziej ten od vario :E
Dodanie kół
cień
Dodanie paru pinezek :E
Dodanie dżwięków oraz parametrów silnika i skrzyni
Lusterka
I może w przyszłości dam varianty wersji vario np wersja busa i ta bez zabudowy

Zapraszam do oceny Wink
Tego jeszcze nie widzioł Big Grin Vario z interem od Sprintera :E Ale tak to ładnie Smile Spróbuj dać koła od Sprintera Smile

(21/01/2015 03:34 PM)ShAnGo napisał(a): [ -> ]Tego jeszcze nie widzioł Big Grin Vario z interem od Sprintera :E Ale tak to ładnie Smile Spróbuj dać koła od Sprintera Smile
Wiesz... Żeby był do vario interior Wink

Kierman007

Nareszcie - w miare ogarnięty model - Big Grin Na pewno jak ukończysz tego Meśka to będzie mega model Smile jak na razie 8m2yza
Jeszcze masz tyle w nim do zrobienia no ale powodzenia ;d

(21/01/2015 04:19 PM)VresT napisał(a): [ -> ]Jeszcze masz tyle w nim do zrobienia no ale powodzenia ;d
Wszystko da się zrobić Tongue
Byle byś koła skonvertował i już będzie mega! Smile

The Domin162

Jak na pierwszy konwert to świetnie Big Grin
Nie wiem co tutaj jest takiego mega, maty, koła, AO, vertexpaint, lightmask, wtedy to będzie mega. Wink
Nawet jest fajny Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Przekierowanie