Mod robiłem, dlatego że mam słaby komputer i gra mi laguje, a w szczególności wewnątrz kabiny ciężarówki przez te lusterka. Mod usuwa wszystkie lusterka z ciężarówek co pozwala na zachowanie większej liczby fps-ów w kamerze 1
(wewnątrz ciężarówki).
Pobieranie Modyfikacji:
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Wielkie dzięki stary od dawna tego szukałem, mam pożądanego kompa w domu ale jak w szkole się nudzi to już se pojeżdżę na netbooku
Hmmmm to może być nawet ciekawe
chętnie przetestuję czy zwiększy to ilość fps
A nie lepiej kupić karte graficzną do 200 zł już się kupi żeby na średnich latało
(30/01/2015 09:31 PM)kamil997 napisał(a): [ -> ]A nie lepiej kupić karte graficzną do 200 zł już się kupi żeby na średnich latało
A może ktoś ma lapka, albo nie ma zamiaru wydawać na kompa ?
Też miałem problemy z lusterkami w środku ale uporałem się z tym problemem już dawniej i dodaje to około 10-15 fps.
(30/01/2015 09:31 PM)kamil997 napisał(a): [ -> ]A nie lepiej kupić karte graficzną do 200 zł już się kupi żeby na średnich latało
w laptopie nie zmienisz
Nie wyobrażam sobie jazdy bez lusterek, ale jak to mówią: tonący nawet brzytwy się chwyta :-)
Jak nie drzwiami to oknem
a spróbować warto mimo tego ze też nie wyobraŻam sobie gry bez lusterek ale mam jeszcze nadzieje że po skorzystaniu z modyfikacji na brak lusterek zwiększy mi ilość fps a spróbuję jeszcze zamiast oryginalnych luster włączyć te które aktywujemy klawiszem F2 one może nie będą spowalniały gry tak jak oryginalne
.
I tak lepiej by to wyglądało, gdybyś zmienił teksturę niż usunął całe lusterko.