eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: [ETS2] Zlecę budowę skandynawii w stylu mapy Promods v 1.01.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Szukam teamu, by zbudować mapę skandynawii na wzór Promods v 1.01 i w ten sposób ualternatywnić DLC North.

.:KOWALSKI:.

hahahahahahahahahaahahahah ebłem... 2smiech
Wiem że każdy stwierdzi że mój post to SPAM,ale nie mogę się powstrzymać.... Big Grin
koxsuser Ty poważnie piszesz? Czy jesteś bez pewnego hromosomu?
HHHEHHAHAHAHHA ale typ
(26/02/2015 04:22 PM)albert1224 napisał(a): [ -> ]HHHEHHAHAHAHHA ale typ

Puknij się w głowę. Edytowałem post. A tyś nie bejbik.
(26/02/2015 04:03 PM).:KOWALSKI:. napisał(a): [ -> ]hahahahahahahahahaahahahah ebłem... 2smiech

Bardzo śmieszne.
(26/02/2015 04:14 PM)DAF95.480XF napisał(a): [ -> ]Wiem że każdy stwierdzi że mój post to SPAM,ale nie mogę się powstrzymać.... Big Grin

Piszę na serio. Edytowałem post. Nie jestem taki głupi, jak ci się wydaje.
(26/02/2015 04:12 PM)Ziomercek napisał(a): [ -> ]Zaznaczasz pliki, i kopiuj wklej Wink

Nie rozumiem. Gdybyś to miał zrobić, od razu, bez mówienia, wywala do systemu Windows.
"Maciek" Ja rozumiem... Brak "Ryśka",ale nie przesadzaj.
(26/02/2015 04:14 PM)DAF95.480XF napisał(a): [ -> ]Wiem że każdy stwierdzi że mój post to SPAM,ale nie mogę się powstrzymać.... Big Grin

hromosomu?Z tego co wiem to nazwę tej jednostki przenoszącej materiał genetyczny pisze się przez ch.Płacą Ci za strzelanie wrednych tekstów i słabych żartów?Każdy ma prawo do zadania pytania na tym forum a Ty nie jesteś od tego aby kogoś wyśmiewać w taki lub mniej dobitny sposób.

koxsuser wątpię abyś takowy team znalazł.Możesz znaleźć ewentualnie osoby do współpracy ale nie wcześniej póki nie zrobisz coś sam i nie włożysz w to pracy.Gdyby tak było to każdy mógłby poszukać team'u do jakiegokolwiek celu i zbić na tym fortunę nic nie robiąc, racja?W internecie jest mnóstwo informacji na temat tworzenia map do ETS 2 wystarczy poszukać i spróbować samemu. Smile
Przekierowanie