Jest to mod poprawiający warunki atmosferyczne w ETS2
Cytat:Mod has been updated:
- Lamp's directional glow has been redone
- Reduced glow texture size from 2 MiB to 43 KiB
- Adjusted light color in tunnels
- Model "Street lamp curved" now emits pure white color.
- Fixed reddish ambient color during night
Credits:
Atak_Snajpera
Pobieranie Modyfikacji:
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Działa na 1.6.1 tylko denerwuje mnie strasznie to, że krople deszczu na szybie są strasznie rzadko rozmieszczone i nawet wycieraczek nie trzeba używać :/
(10/03/2015 07:32 PM)bizonek1473 napisał(a): [ -> ]Działa na 1.6.1 tylko denerwuje mnie strasznie to, że krople deszczu na szybie są strasznie rzadko rozmieszczone i nawet wycieraczek nie trzeba używać :/
Od jakiegoś czasu Realistic Lighting nie posiada pliku game_data w swoim zestawie - więc te krople, które widzisz na szybie, są standardowym deszczem od SCS.
Poszukaj sobie jakiegoś modu na deszcz. Jest ich zapewne trochę w naszym DL
(10/03/2015 07:32 PM)bizonek1473 napisał(a): [ -> ]Działa na 1.6.1 tylko denerwuje mnie strasznie to, że krople deszczu na szybie są strasznie rzadko rozmieszczone i nawet wycieraczek nie trzeba używać :/
Od jakiegoś czasu Realistic Lighting nie posiada pliku game_data w swoim zestawie - więc te krople, które widzisz na szybie, są standardowym deszczem od SCS.
Poszukaj sobie jakiegoś modu na deszcz. Jest ich zapewne trochę w naszym DL
Pobierałem "Rain & Fog in HD v2.5". Tylko problem taki że grę wywala przy wczytywaniu. Niestety nie znalazłem niczego innego na 1.6.1 Chyba, że polecasz jakiś inny mod na pogodę?
"Lamp's directional glow has been redone
Reduced glow texture size from 2 MiB to 43 KiB
Adjusted light color in tunnels
Model "Street lamp curved" now emits pure white color.
Fixed reddish ambient color during night"