eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Realistic Lighting v2.5 – Improved skyboxes and weather
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jest to mod poprawiający warunki atmosferyczne w ETS2

Cytat:Mod has been updated:

- Lamp's directional glow has been redone
- Reduced glow texture size from 2 MiB to 43 KiB
- Adjusted light color in tunnels
- Model "Street lamp curved" now emits pure white color.
- Fixed reddish ambient color during night

Credits:
Atak_Snajpera

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autor: Atak_Snajpera
Wersja gry: Pytajnik
Działa na 1.6.1 tylko denerwuje mnie strasznie to, że krople deszczu na szybie są strasznie rzadko rozmieszczone i nawet wycieraczek nie trzeba używać :/
Mi nie podobają się chmury (a warunki pogodowe mam ustawione na wysokie)...
Dlatego też wole IWR 5.5.4
(10/03/2015 07:32 PM)bizonek1473 napisał(a): [ -> ]Działa na 1.6.1 tylko denerwuje mnie strasznie to, że krople deszczu na szybie są strasznie rzadko rozmieszczone i nawet wycieraczek nie trzeba używać :/

Od jakiegoś czasu Realistic Lighting nie posiada pliku game_data w swoim zestawie - więc te krople, które widzisz na szybie, są standardowym deszczem od SCS.

Poszukaj sobie jakiegoś modu na deszcz. Jest ich zapewne trochę w naszym DL Shy
(10/03/2015 10:30 PM)bumbumek napisał(a): [ -> ]
(10/03/2015 07:32 PM)bizonek1473 napisał(a): [ -> ]Działa na 1.6.1 tylko denerwuje mnie strasznie to, że krople deszczu na szybie są strasznie rzadko rozmieszczone i nawet wycieraczek nie trzeba używać :/

Od jakiegoś czasu Realistic Lighting nie posiada pliku game_data w swoim zestawie - więc te krople, które widzisz na szybie, są standardowym deszczem od SCS.

Poszukaj sobie jakiegoś modu na deszcz. Jest ich zapewne trochę w naszym DL Shy

Pobierałem "Rain & Fog in HD v2.5". Tylko problem taki że grę wywala przy wczytywaniu. Niestety nie znalazłem niczego innego na 1.6.1 Chyba, że polecasz jakiś inny mod na pogodę? Smile
Wypróbuj ten mod -> http://etrucks.pl/thread-25669.html?high...ic+Weather

Daj go na sam koniec w katalogu MOD (np. dodając literki zzzz do nazwy pliku).
Wersja 2.5 w pierwszym poście.
Rene, mógłbyś jeszcze zedytować cytat, czyli co nowa wersja dodaje lub poprawia Wink
To przetłumacz mi to proszę:

"Lamp's directional glow has been redone
Reduced glow texture size from 2 MiB to 43 KiB
Adjusted light color in tunnels
Model "Street lamp curved" now emits pure white color.
Fixed reddish ambient color during night"
Heh, tłumaczyć tego nie trzeba, choć słownictwo jest proste - w końcu poprzednie info też jest po angielsku Smile
Przekierowanie