eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: [Zmodeler2] Jak pobarwić model z3d .
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka
W tym poradniku pokaże jak pobarwić model z3d . Życzę powodzenia Biggrin

Filmik by :
Wilczek
Poradnik by : Volvo213
Zakaz wynoszenia poza Etrucks.pl !

Rabtuś

2smiech żałosne nie jesteś autorem tego poradnika tylko nagrałeś swój filmik. ŻENADAWykrzyknik
(19/03/2015 05:25 PM)Rabtuś napisał(a): [ -> ]2smiech żałosne nie jesteś autorem tego poradnika tylko nagrałeś swój filmik. ŻENADAWykrzyknik
Może i masz racje , ale co mam napisać że poradnik by Volvo213 ? Gdyż on przecież nie nagrał filmiku tylko same zdjęcia i tyle . Pzdro

Rabtuś

(19/03/2015 05:34 PM)Wilczek napisał(a): [ -> ]
(19/03/2015 05:25 PM)Rabtuś napisał(a): [ -> ]2smiech żałosne nie jesteś autorem tego poradnika tylko nagrałeś swój filmik. ŻENADAWykrzyknik
Może i masz racje , ale co mam napisać że poradnik by Volvo213 ? Gdyż on przecież nie nagrał filmiku tylko same zdjęcia i tyle . Pzdro
To mogłeś dać jego foty i tekst. Z tego co wiem to nie ma zakazu.
(19/03/2015 05:36 PM)Rabtuś napisał(a): [ -> ]
(19/03/2015 05:34 PM)Wilczek napisał(a): [ -> ]
To mogłeś dać jego foty i tekst. Z tego co wiem to nie ma zakazu.
No dobra tak masz racje . Ale chciałem sobie filmik na kręcić i tyle . Dopisze go do autorów .
Przekierowanie