eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Actros MPIV - wydanie zaraz po premierze DLC North
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Dziś na blogu SCS pojawił się news z informacją o kolejnym aucie Euro 6 który zawita w Euro Truck Simulator 2. Tą nową ciężarówką będzie Mercedes Actros MPIV.
Jak podaję SCS Software udało im się pokonać ostatnią przeszkodę na drodze do wydania tego modelu i pojawi się on w darmowym patchu zaraz po premierze dodatku DLC North (ten ma się pojawić w ciągu 2 miesięcy)

Teraz kilka fotek tego auta na których widać, że będą warianty kolorystyczne wnętrza oraz jest pokazany sam model z zewnątrz (tu trochę szkoda, że tylko w jednej wersji kabiny).

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Filmik z Nowym Actrosem:

Cały news można znaleźć na blogu SCS:
http://blog.scssoft.com/2015/03/mercedes...truck.html

A ja zapraszam doi udziału w temacie Wykrzyknik
Czyli za 2,5 miesiąca zostanie nam udostępniony. Nie bardzo czekam, nigdy się specjalnie nie jarałem MPIV, a model i tak zostanie poprawiony przez modderów. No ale przejechać się pewnie przejadę Wink
WoW, wnętrze zrobiło na mnie wrażenie. Big Grin

Na samym filmiku widać trochę oczekiwaną przez wszystkich mapkę. Jestem pod wrażeniem.

ivan

Jak to slogan handlowy mówi: " Warto mieć go w drużynie" W mojej VS napewno zasili flotę. Same foty robią wrażenie.
A ja wam powiem że najbardziej mnie cieszy że SCS nie powiedziało "macie tu grę,życzymy miłej zabawy" dlatego SCS dla mnie jest jednym "z tych" lepszych studiów.Niedługo DLC north a tuż po nim nowy Mercedes,to najbardziej cieszy oko.

.:KOWALSKI:.

Wiadomo najlepiej wykonali model merca bo Mercedes wymagająca marka :E
Mercedes Actros MP IV moim zdaniem zrobił wrażenie pod każdym względem, jedyną charakterystyczną uwagą jaką ja wziąłem jest wnętrze, wygląd zewnętrzny i grill, a reszta też prezentują swoją stronę, Można powiedzieć że każdy będzie zadowolony z nowego modelu w grze Smile
bardzo fajny ten Mesiek biore bez gadania jak wyjdzie nie mogę już się doczekać :E
Ogólnie SCS przyjęło jak widać zasadę "jedna dodatkowa ciężarówka na każdy rok". Czyli w roku następnym możemy się spodziewać MAN-a Euro 6 (w końcu zapowiedzieli, że go tworzą, robili już sesję zdjęciową w 3D), a w roku 2017-tym moooże zobaczymy w grze Renault Range T Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie