eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Poważny problem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

krysio992

Witam. Od roku mam do czynienia z dość uporczywym problemem a mianowicie przedstawię sytuację otóż. Kiedyś podobała mi się skórka systemu mac-os do Windowsa 7 zainstalowałem ją, lecz po jakimś czasie znudziła mi się i odinstalowałem ją jednak jakby zostały jakieś pozostałości mianowicie loga i niektóre texturki, z tego co wiem to skórki dość poważnie obciążają system i moje pytanie brzmi czy ma ktoś jakieś pomysły poza formatem. Dodam jeszcze że nie znam żadnej lokalizacji tych pozostałości wiem tylko że są na dysku C. Bardzo proszę o pomoc ponieważ zdaję sobie sprawę z tego że to także ma wpływ na fps-y w ets-ie.
Pozdrawiam poniżej daje dwa zdjątka z tych pozostałości(jest ich wiele więcej)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
krzysio992, nie usuwa się skórki motywu do Windows 7. Zmienia się po prostu na inną. Spróbuj zmienić na normalną Aero.

krysio992

właśnie to jest normalna tylko klasyczna (mniej pożera ramu) wydaje mi się jakby ta skórka podmieniła systemowe pliki, ale to jest dziwne bo tego nie można zrobić z pozycji windowsa.
Nie wiem czy zadziała, wyczyść rejestr za pomocą CCleaner. Powinno ci przywrócić.

krysio992

ok zaraz sprawdze
Musisz ustawić dostosuj dla najlepszego wyglądu czy coś takiego wchodzi się w panel sterowania ja coś podobnego miałem lub spróbuj ppm następnie personalizuj i wybierasz jak masz to zaszarzone to spróbuj tym 1 sposobem tylko później wyłącz i włącz system i później personalizuj i styl systemu aero jeśli to nie pomoże to już nie wiem :E

krysio992

krysio992

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysłyPytajnik

Dawid.

Rejestr wyczyść.. Czyściłeś ?

krysio992

Czyściłem rejest, i ogólnie wszystko ccleaner-em.
Przekierowanie