eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Problem ze Scania
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Rabtuś

Witam dziś chciałem pogrzebać trochę w scanii usunąłem z niej halogeny rurkę i po wrzuceniu do gry zrobiła się taka i nie wiem czemu:
Image

Zmieniłem mat na kolor i nic to nie dałoSad
a zmieniałeś coś jeszcze? bo po prostu nie potrafi znaleźć tekstury, więc coś ze ścieżkami by musiało być nie tak

Rabtuś

Usunąłem tylko halogeny viatol rurkę i trąby

Rabtuś

Odświeżam.

Wilkuu

Wrzuć spowrotem stare PMD, skoro nic nowego nie dodawałeś to nie musisz podmieniać nowym pmd zostaw stare i bd okej. Problem jest w tym że w nowym pmd masz nazwy matów np coś.dif_spec.env a w archiwum masz coś.dif i po prostu nie odczytuje ich, więc możesz pozmieniać nazwy z pmd na takie jak są w archiwum.

Rabtuś

Wziąłem inna Scanie. Dodałem logo na ścianę wszystko działało potem dodałem tabliczkę i po wrzuceniu do gry logo było całe czerwone (tak jak teraz tabliczka) otworzyłem w zmodzie Scanie nałożyłem txt na logo jeszcze raz i w grze logo było takie ja miało być, ale znowu tabliczkę mam czerwoną. Nic nie dało otworzeniu Scanii w zmodzie i nałożenie txt na tabliczkę. Wie ktoś co może być przyczynąPytajnik

Image
Nałoż na to i na to textury usun oby dwie i daj ponownie

Rabtuś

Znowu problem tym razem ze scania ale nie do końca Tongue Chodzi o koguty, w grze nie ma tych "kloszy" ( patrz zdj ) a po otwarciu w zmodzie ten element jest i nie wiem jak to naprawić ;/
Image
Mat musisz zmienić na inny.
Przekierowanie