eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Lakiernia u Wilczek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jedno zastrzeżenie... Grafikę z tyłu naczepy zmniejsz i daj niżej i będzie cacy Smile jak poprawisz wrzucaj do paczek skinów do downloadu Big Grin i mam wrażenie że na osłonie naczepy grafika ucieka w bok

Pozdrawiam,
skaecik
N tyłach naczepy jest nie równo bardziej to wyśrodkuj i faktycznie na osłonie tez do poprawki
W Volvie mógł by być lekko ciemniejszy biały Tongue Ale jest ok :E
(12/04/2015 10:14 AM)Trucker Paweł napisał(a): [ -> ]W Volvie mógł by być lekko ciemniejszy biały Tongue Ale jest ok :E

Ciemniejszy zlał by się z białym kolorem flagi, więc zostawiłbym tak. Proste ale całkiem ładne Wink

Pozdrawiam,
skaecik
Nie jest źle, ale postaraj się z tyłu jakoś złagodzić przejście między czarnym kolorem kabiny a tym jasnym na grafice. 7f8xkl

Pozdrawiam,
skaecik
Nawet ładnie Tongue
Tak jak kolega skaecik powiedział zlikwiduj przejście między grafiką a lakierem auta a co do boku Hmmm fajnie by było jak byś zmienił grafikę na inna jeśli mogę prosić wiem że nie mogę ci kazać ale możesz to zrobić grzecznościowo bo ja u siebie mam ten motyw na naczepie http://etrucks.pl/thread-28489-page-3.html

P.S. To tylko moja grzecznościowa prośba
Stron: 1 2
Przekierowanie